Se hoteller (1)

Rejser til Jelsa

Jelsa er en hyggelig badeby på øen Hvar. Her rejser folk til fra hele verden, dels pga. af byens bedårende skønhed og dels for den afslappende atmosfære.
Smukke Jelsa ligger på det nordlige Hvar og er en middelalderby med gamle stenhuse, labyrintiske gader og en charmerende lille havn. På begge sider af bykernen findes små stenstrande og badeterrasser med meget klart vand. Aftenerne tilbringes som regel på en af Jelsas hyggelige restauranter - udvalget er forholdsvis stort, og her findes alt fra pizzeriaer og fiskerestauranter til ægte konobaer (traditionelle, lokale restauranter), som alle har det tilfælles, at de serverer friske og spændende rette til meget rimelige priser.

Bo godt i Jelsa

Vælger du at bestille en rejse med Spies' bekvemme charter, vil du komme til at bo i en hyggelig lejlighed - perfekt for dig, der ønsker at lave din egen morgenmad, som du kan nyde på balkonen i morgensol og med havudsigt. Mladina Apts er et charmerende hotel, som får høje bedømmelser af vores tilfredse gæster.

Sol og strand

De første strande, du støder på, ligger blot nogle hundrede meter fra Jelsas centrum, og herfra kan du bare følge strandpromenaden, til du finder den strand eller badeplatform, som føles rigtig for dig. Som så ofte langs den krostiske kyst er vandet så krystalklart, at man kan se bunden selv på flere meters dybde. Det gør det meget populært blandt de, som elsker at snorkle.

En rejse - to rejsemål

Rejser du med Spies' charter, kan du bestille en rejse med to rejsemål. Så får du en uge på hvert af to de rejsemål, og får på den måde oplevet mere af Kroatien på din ferie. Du kan f.eks. starte din ferie i de fredelige Jelsa og slutte af i det mere livlige Split - eller omvendt. Du kan også kombinere nogle andre rejsemål, hvis der er noget andet, der falder mere i din smag. Kig nærmere på Spies' rejsemål, og så hvilken kombination som passer bedst til dig.

En af skærgårdens smukkeste øer

Hvar beskrives ofte med superlativer, og mange mener, at øen er en af de absolut smukkeste i hele den kroatiske skærgård. Naturen er blød og bølgende med en lille vingård hist og her, og de smukke olivenlunde er omkranset af møjsommeligt byggede stenmure. Hvar er den fjerdestørste i den kroatiske skærgård - knap 70 km lang og 5-10 km bred - og det er nemt at komme rundt på egen hånd. De fleste seværdigheder findes på den vestlige del af øen, bl.a. romantiske Hvar by, hvorfra taxibådene i pendulfart sejler badelystne feriegæster til Pakleni-øerne.
Tips og nyttig info
  • Kombinér to rejsemål
  • Prisvenlige hoteller
  • Meget tilfredse gæster
  • Krystalklart vand
  • Mad og drikke til gode priser
  • Lokale restauranter
  • Fred og ro

Spies' gæster om Jelsa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Jelsa