Hoteller (58)

Rejser til Østrig

Østrigs hovedstad Wien er en rigtig kulturby med arkitektur, caféer, kunsthistorie og berømtheder som psykoanalysens fader Sigmund Freud.
Uanset hvad du søger af oplevelser i Wien, kan du finde et hotel hos Spies, der passer til dig. Vi tilbyder godt 50 hoteller såvel i hjertet af byen som lidt uden for centrum. Og eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde.

Formel 1 i Østrig

Bestil en rejse til Østrig med Spies og oplev Østrigs Grand Prix på nærmeste hold. Løbet arrangeres på banen Red Bull Ring, som ligger smukt ved byen Spielberg med alperne i baggrunden. Udsigten over den korte og hurtige bane er også svær at slå; uanset hvilken plads du køber, kan du se næsten hele banen.

Weekendrejser til Østrig

Det tager knap to timer at flyve til Wien fra København, hvilket gør byen til et perfekt weekendrejsemål. Når du bestiller din rejse med Spies, vælger du selv afrejsedag og rejselængde, og du har et hav af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem. Wien byder på masser af oplevelser - fra gallerier og museer over hyggelige caféer til den smukke botaniske have, som især er et besøg værd om foråret.
Find dit hotel
Find din rejse til Østrig

Rejser til Østrig

Flere rejsemål i Østrig
Wien
Klassiske Wien passer perfekt til dig, der er interesseret i kultur. Her finder du en række gallerier, og arkitekturen er et kunstværk i sig selv.