Hoteller (56)

Rejser til Østrig

Østrigs hovedstad Wien er rig på kultur, og folk fra hele verden strømmer hertil for at opleve arkitekturen, kunsthistorien, de traditionsrige caféer og museerne med berømtheder som maleren Gustav Klimt og psykoanalysens fader Sigmund Freud.

Uanset hvad du søger af oplevelser i Wien, kan du finde et hotel hos Spies, der passer til dig. Vi tilbyder godt 50 hoteller såvel i hjertet af byen som lidt uden for centrum. Og eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde.

Formel 1 i Østrig

Bestil en rejse til Østrig med Spies og oplev Østrigs Grand Prix på nærmeste hold. Løbet arrangeres på banen Red Bull Ring, som ligger smukt ved byen Spielberg med alperne i baggrunden. Udsigten over den korte og hurtige bane er også svær at slå; uanset hvilken plads du køber, kan du se næsten hele banen.

Weekendrejser til Østrig

Det tager knap to timer at flyve til Wien fra København, hvilket gør byen til et perfekt weekendrejsemål. Når du bestiller din rejse med Spies, vælger du selv afrejsedag og rejselængde, og du har et hav af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem. Wien byder på masser af oplevelser - fra gallerier og museer over hyggelige caféer til den smukke botaniske have, som især er et besøg værd om foråret.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Østrig?
Spies tilbyder rejser til Wien, som har et tempereret klima med varme somre og kolde vintre. Foråret starter først i april med en temperatur på ca. 15 grader, sommeren indtræffer i slutningen af maj og efteråret hen imod oktober. De varmeste og mest solrige måneder er juni, juli og august med en gennemsnitstemperatur på 23-25 grader i dagtimerne. I september ligger dagtemperaturen på ca. 20 grader. Nedbøren er jævnt fordelt over hele året, dog er oktober den tørreste måned med mindst regn. Om vinteren kan der godt falde sne, og gennemsnitstemperaturen fra november til marts er 1-8 grader i dagtimerne.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Østrig

Wien
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
  • Seværdigheder
Klassiske Wien passer perfekt til dig, der er interesseret i kultur. Her finder du en række gallerier, og arkitekturen er et kunstværk i sig selv.

Find din rejse til Østrig