Bedste rejsemål for dig der rejser alene

De bedste rejsemål til ferie alene

Vil du på ferie uden at gå på kompromis? Det er blevet mere populært at rejse alene. Men hvor tager man hen, hvis man ikke vil være bange for at kede sig eller føle sig alt for ensom? Her får du vores bedste bud på spændende rejsemål.
Algarve

Algarvekysten, Portugal

Langs den sydvendte Algarvekyst mødes du af dramatiske klipper, maleriske byer, pragtfulde golfbaner, nogle af Europas bedste strande – og masser af sol! Den tyske vejrtjeneste WetterOnline har regnet ud, at Algarvekysten er det rejsemål i Europa, der har haft flest solskinstimer de seneste 27 år.

Dublin, Irland

Dublin har en overskuelig størrelse, men er mættet af musik og energi. Irerne kalder det selv ”the craic” – evnen til at gå ud og more sig. Og det er svært ikke at lade sig smitte. Én ting er sikker: en Guinness smager aldrig bedre end på en proppet pub med levende musik!

Gran Canaria, Spanien

Det er nemt at rejse alene til Gran Canaria. Her kan du udforske øens enestående vandrestier, de hyggelige landsbyer i bjergene og gyldne badestrande. Eller hvorfor ikke kaste dig ud i bølgerne og lære at surfe. Gran Canaria er vores mest populære rejsemål blandt gæster, der rejser alene. Så du møder nemt andre, hvis du vil.

Thailand

Phuket, Thailand

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Thailand er så populært blandt danskerne. Her er paradisiske strande, fantastisk mad og et lavt prisniveau. Befolkningen er desuden meget gæstfri og smilende, og det er alt sammen med til at gøre det til en favorit for mange, der rejser alene.

Island

Reykjavik, Island

Landet af is og ild byder på varme kilder og storslået natur med gejsere og smukke vandfald. Islændingene er meget gæstfri, landet er muligvis verdens tryggeste, og her er garanti for nye oplevelser for dig, der rejser alene.

Kroatien

Split, Kroatien

UNESCO-byen Split er en spændende og meget smuk by, der byder på massevis af historie og kultur. Hvis du er i festhumør har byen et livligt nattelig, og hvis du vil udforske den kroatiske skærgårds smukke øer, kan du tage på bådtur.

Bali

Bali, Indonesien

Den indonesiske ø er et eksotisk rejseparadis med fine strande, tropisk regnskov, en aktiv vulkan, et rigt dyreliv og en unik kultur med mange templer overalt. Yogaretreats er almindelige på Bali, og hvis du vil surfe er øen perfekt for både nybegyndere og erfarne.

Mallorca

Palma de Mallorca, Spanien

I Palma finder du Mallorcas største udbud af kultur, shopping og underholdning – med stranden tæt på. Husk at smage på byens dejlige tapas, eksempelvis på ”Ruta Martiana”, hvor du til en rimelig pris kan smage tapas og pintxos på forskellige tapasbarer. Perfekt til dig, der rejser alene, gerne vil spise godt og opleve byens glæder.