Se hoteller (40)

Rejser til Singapore

Singapore
Bestil en rejse til Singapore og glæd dig til at opleve en moderne og velholdt asiatisk storby med gode restauranter og shopping i verdensklasse.
Oplevelserne i Singapore er uendelige, og de fleste ligger inden for en kort metrotur. Her kan du blandt andet besøge templer, moskéer og museer eller tage en tur til Sentosa Island - et sikkert hit for naturelskeren, hvor du finder alt fra fine strande til populære forlystelsesparker som Universal Studios. Her kan du cykle, køre med minitog eller bade. Tager du ikke broen over til Sentosa Island, kan du prøve en svimlende svævebanetur fra World Trade Center - tør du kigge ned gennem glasgulvet? En rejse, du vil mindes for livet!

Mad, shopping og forlystelsesliv i Singapore

Singapore byder på mad fra alle verdenshjørner, inkl. kødboller med kartoffelmos i IKEA. Her findes både trendy fastfoodkæder, luksusrestauranter og små, maleriske spisesteder i Chinatown og Little India. Forlystelseslivet tilbyder alt fra fine pianobarer over diskoteker til karaokebarer. Shoppingen er også i verdensklasse med noget for enhver smag. Her kan du købe alt fra jadeelefanter over mærketøj og silkebatik til skrædddersyede dragter - alt kan fås i Singapore. Byen byder også på flere spændende kunstmuseer med moderne lokal og sydøstasiatisk kunst. Gå ikke glip af et besøg i Chinatown og de farverige bygninger fra kolonitiden.

Spies' lækre hoteller i Singapore

Spies' hoteller har den bedste beliggenhed tæt på Singapores store shoppinggade Orchard Road og med fem minutters gang til nærmeste metrostation. Hvis du vil bo rigtig luksuriøst, kan du bestille et værelse på Marina Bay Sands, der har en imponerende arkitektur og en lækker infinitypool på taget. Eller hvad med det legendariske Raffles Hotel, hvor drinken Singapore Sling blev skabt?
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode shoppingmuligheder
  • Gode restauranter

Spies' gæster om Singapore

Find din rejse til Singapore

Vores egne anbefalinger og tips til Singapore

Chinatown i Singapore

Seværdigheder i Singapore

I Singapore kommer du ikke til at gå ned på glitrende skyskrabere, restauranter i verdensklasse og mad fra alle verdenskøkkener. Vores rejseekspert, Tomas, har besøgt det lille land i Asien og her får du hans bedste tips.