Se hoteller (18)

Rejser til Fuengirola

Fuengirola frister med en skøn international atmosfære og en lang sandstrand. Velkommen til en af solkystens mest populære feriebyer!
I Fuengirola venter en vidunderlig sandstrand, masser af gode restauranter og aktiviteter for hele familien. Kan du lide at shoppe, har du valgt det rigtige rejsemål. Her finder du f.eks. solkystens største marked, som har åbent hver tirsdag. Når du går langs den smukke strandpromenade, har du en dejlig udsigt over havet.

Seværdigheder i Fuengirola

En rejse til Fuengirola byder på aktiviteter for hele familien. Besøg for eksempel vandlandet eller den zoologiske have, kast dig ud i nogle af de forskellige vandsportsaktiviteter eller gå en tur rundt i byen. Et besøg i nabobyen Los Boliches kan også varmt anbefales. Stemningen i Los Boliches er hyggelig og gæstfri med små, snævre gader, hvidkalkede huse og lokale butikker.

Spies' rejser til Fuengirola

Bestiller du en rejse til Fuengirola med Spies, vælger du selv, hvor længe du vil være væk, og hvilken dag du vil rejse. På den måde kan du selv skræddersy din rejse, så den passer dig og dine medrejsende. Du har en stor samling forskellige hoteller at vælge mellem, og mange af dem ligger i kort afstand af Fuengirolas børnevenlige strand.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Fine strande
  • Mange restauranter
  • Børnevenlige strande

Spies' gæster om Fuengirola

Find din rejse til Fuengirola