Se hoteller (22)

Rejser til Fuengirola

Fuengirola frister med en skøn international atmosfære og en lang sandstrand. Velkommen til en af solkystens mest populære feriebyer!

I Fuengirola venter en vidunderlig sandstrand, masser af gode restauranter og aktiviteter for hele familien. Kan du lide at shoppe, har du valgt det rigtige rejsemål. Her finder du f.eks. solkystens største marked, som har åbent hver tirsdag. Når du går langs den smukke strandpromenade, har du en dejlig udsigt over havet.

Seværdigheder i Fuengirola

En rejse til Fuengirola byder på aktiviteter for hele familien. Besøg f.eks. vandlandet eller den zoologiske have, kast dig ud i nogle af de forskellige vandsportsaktiviteter eller tag på en tur rundt i byen i åben hestevogn. Et besøg i nabobyen Los Boliches kan også varmt anbefales. Stemningen i Los Boliches er hyggelig og gæstfri med små, snævre gader, hvidkalkede huse og lokale butikker.

Spies' rejser til Fuengirola

Bestiller du en rejse til Fuengirola med Spies, vælger du selv, hvor længe du vil være væk, og hvilken dag du vil rejse. På den måde kan du selv skræddersy din rejse, så den passer dig og dine medrejsende. Du har en stor samling forskellige hoteller at vælge mellem, og mange af dem ligger i kort afstand af Fuengirolas børnevenlige strand.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Fine strande
 • Mange restauranter
 • Børnevenlige strande
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Fuengirola

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
17°9°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • marts
19°11°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
20°12°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°15°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
27°19°
11
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
29°21°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
30°22°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
28°20°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • oktober
24°16°
6
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
20°12°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • december
17°9°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
I Fuengirola er der en 7 km lang sandstrand, som strækker sig fra Sohail Castle i vest til Torreblanca i øst.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Fuengirola hele året med rutefly. Flyet lander i Malaga Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Malaga Lufthavn til Fuengirola er ca. 30 minutter (ca. 25 km) .
Mad, drikke og natteliv
Her er et stort udvalg af restauranter, caféer og barer.
I nærheden af Fuengirolas centrum er der et aktivt natteliv med flere musikbarer, pubber og klubber.
Shopping
I Fuengirola finder du flere lækre designerbutikker, populære mærkevarebutikker samt større og mindre supermarkeder. I shoppingcentret Miramar er der gode shoppingmuligheder med flere end 50 butikker. Mange butikker holder lokket under siestaen.
Sådan kommer du omkring
Det er let at komme rundt, og der er flere valgmuligheder. Der er et veludviklet busnet, og det er også nemt at komme frem med taxi. Mellem Fuengirola, Torremolinos og Malaga går der et regionaltog. Der kører ligeledes tog fra Malaga til Madrid (ca. 2 timer og 45 minutter).
Fakta

Vores service

Opholdet i Fuengirola er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR).

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Fuengirola