Se hoteller (9)

Rejser til Nerja

Bestil en rejse til Nerja; en charmerende andalusisk by beliggende ved Middelhavet knap 70 km fra Malaga.
Nerja adskiller sig fra mange andre rejsemål langs Costa del Sol ved at have lavere huse, et mere lokalt præget folkeliv og feriegæster både sommer og vinter. Det er desuden altid lidt varmere i Nerja end i Malaga. Byens beliggenhed mellem Sierra Nevada og Middelhavet skaber et mikroklima, der øger temperaturen et par grader, hvilket ikke blot giver et behageligt klima, men også gunstige vækstbetingelser for avocado-, melon- og mangotræer. Byens mest kendte vartegn er udsigtspunktet Balcón de Europa, som ligger i centrum og byder på en bred, imponerende udsigt over havet og kysten.

Sol og strand i Nerja

Hvis du vil have mange strande at vælge mellem, er Nerja et fantastisk rejsemål. Området omkring byen byder på flere strande, og en række af dem ligger i kort gåafstand fra Nerja centrum. Playa Burriana ligger blot ti minutter væk, og mod vest finder du endnu flere små og store strande. Her kan du nemt tilbringe en hel dag på stranden, og når sult og tørst melder sig, kan du besøge en af de små chiringuitos.

Med Spies til Nerja

Bestiller du en rejse til Nerja med Spies, har du en række hoteller at vælge mellem. Hvis du rejser med børn, bor du bedst på Family Selection-hotellet Marinas de Nerja Beach & SPA, som ligger lige ved stranden og tilbyder børneklub samt lejligheder med plads til op til fem personer. Rejser du uden børn, er det lille designhotel MB Boutique hotel et mere oplagt valg med sin gode beliggenhed midt i Nerjas maleriske centrum. Når du rejser til Nerja med Spies, vælger du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Oplev Andalusien

Der er meget at se og opleve i Nerja. En slentretur i byens gader er en oplevelse i sig selv, og derudover byder omgivelserne på flere både små og store udflugtsmål som f.eks. den spektakulære drypstenshule Cueva de Nerja, den smukke akvædukt Acueducto del Águila, kunstnerbyen Frigiliana og den storslåede mauriske paladsby Alhambra, som kun ligger lidt over en times bilkørsel fra Nerja. Et godt tip er at bestille en bil, når du bestiller rejsen; så kan du nemt komme rundt til områdets seværdigheder og alligevel være tilbage i tide til at udforske Nerjas fristende aftenudbud af restauranter og vinbarer.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Fine strande
  • Lokale restauranter
  • Familiehoteller
  • Hoteller for voksne

Spies' gæster om Nerja

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Nerja