Hoteller (118)

Rejser til Tyskland

En rejse til Tyskland byder på blomstrende kulturliv, varierede shoppingmuligheder, en bred restaurantscene og et sagnomspundet natteliv.
Spies tilbyder rejser til spændende tyske storbyer som Berlin og Hamborg i nord og München i syd. Uanset hvilket rejsemål du vælger, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Formel 1 i Tyskland

Rejs med Spies til Formel 1! Tysklands Grand Prix arrangeres på den hurtige Hockenheim-bane i skoven lige uden for Heidelberg mellem Frankfurt og Stuttgart. Bestiller din din Formel 1-rejse med Spies, bor du på et centralt beliggende hotel i Heidelberg, og transport til og fra banen indgår i rejsens pris.

Tysk madkultur

Hvis du vil have den lokale kultur rigtigt ind under huden på din rejse, kommer du ikke uden om at smage tyske specialiteter som currywurst, sauerkraut og knödel. Alle retter skylles ned med øl, og måltidet afsluttes med urtelikøren Jägermeister, som fremstilles i Niedersachsen.
Find dit hotel
Find din rejse til Tyskland

Rejser til Tyskland

Flere rejsemål i Tyskland
Berlin
Værelse eller lejlighed? Central beliggenhed eller i byens udkant? Spies har alle muligheder i Berlin.
Frankfurt
Historiske seværdigheder, god shopping, restauranter og et bredt forlystelsesliv - Frankfurt er perfekt til en weekendtur.
Hamborg
En rejse til Hamborg byder på et kæmpe udbud af seværdigheder, shoppingmuligheder, forlystelser og restauranter for enhver smag.
München
Oplev München med Spies og vælg mellem mange gode hoteller.