Hoteller (202)

Rejser til Tyskland

På en rejse til Tyskland kan du glæde dig til et blomstrende kulturliv, varierede shoppingmuligheder, en bred restaurantscene og et sagnomspundet natteliv.

Spies tilbyder rejser til spændende tyske storbyer som Berlin og Hamborg i nord og München i syd. Uanset hvilket rejsemål du vælger, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Formel 1 i Tyskland

Rejs med Spies til Formel 1! Tysklands Grand Prix arrangeres på den hurtige Hockenheim-bane i skoven lige uden for Heidelberg mellem Frankfurt og Stuttgart. Bestiller din din Formel 1-rejse med Spies, bor du på et centralt beliggende hotel i Heidelberg, og transport til og fra banen indgår i rejsens pris.

Tysk madkultur

Hvis du vil have den lokale kultur rigtigt ind under huden på din rejse, kommer du ikke uden om at smage tyske specialiteter som currywurst, sauerkraut og knödel. Alle retter skylles ned med øl, og måltidet afsluttes med urtelikøren Jägermeister, som fremstilles i Niedersachsen.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Tyskland?
Spies tilbyder rejsemålene Berlin, Hamborg og München, hvortil der er bedst at rejse fra maj til september. Disse måneder er lysest og varmest med temperaturer på 18-24 grader i dagtimerne. Nedbør forekommer året rundt, og om vinteren kan der falde sne. Efteråret starter behageligt og tørt med ca. 20 grader i september og 13 grader i oktober. I november og december øges risikoen for regn, og temperaturen falder til 2-7 grader.. I januar, februar og marts er det stadig køligt, inden foråret melder sig i april med temperaturer på 13-14 grader. Herefter bliver det hurtigt varmere, og allerede i maj kan temperaturen nå små 20 grader igen.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Tyskland

Berlin
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
  • Natteliv
Værelse eller lejlighed? Central beliggenhed eller i byens udkant? Spies har alle muligheder i Berlin.
Frankfurt
Historiske seværdigheder, shopping, restauranter og et bredt forlystelsesliv - en weekendrejse til Frankfurt er perfekt for dig, der er træt af de gængse turistmagneter.
Hamborg
På en rejse til Hamborg kan du se frem til et kæmpe udbud af seværdigheder, shopping, forlystelser og restauranter - her er noget for enhver smag, og flyvetiden er under en time fra København.
München
Oplev München med Spies og vælg mellem mange gode hoteller.

Find din rejse til Tyskland