Et kontinent i miniatureformat

Denne udflugt er en af de bedste i vores udflugtsprogram og et must for alle, der vil opleve mere end blot hoteller og strande. Gran Canaria er som et skatkammer fyldt med overraskelser - tag med os på en rejse over hele øen, så viser vi dig nogle af dem!

  Fakta

 • Dag:
  Søndag - fra oktober køres udflugten også om onsdagen.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8-17.
 • Pris:
  64 EUR pr. voksen, 32 EUR pr. barn.

  Fra oktober er prisen 67 euro pr. voksen og 35 euro pr. barn. Frokost med vand, en øl eller et glas vin indgår.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  En lun trøje, især i vintermånederne. Kontanter til eventuelle indkøb i markedsboderne.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi kører fra den tørre sydlige del af Gran Canaria via Fatagadalen gennem dybe dale, enorme vulkankratere og grønne skove. Vi passerer palmelunde og idylliske byer, som er omgivet af grønne enge, kaktusser, eukalyptus- og mandeltræer. Vi kører videre op til et af de højeste punkter på øen og ned til den subtropiske nordlige del. På den måde oplever vi fire forskellige klimazoner. Næsten midt på øen ved Cruz de Tejeda stopper vi ved nogle små markedsboder, hvor vi kan smage på og købe lokale lækkerier.

Vi spiser frokost i naturskønne omgivelser i byen Valleseco med udsigt over øens religiøse centrum, byen Teror, hvortil turen siden fortsætter.

I øens mest besøgte kirke, La Basilica de Nuestra Señora de Pino, bevares øens skytshelgen, Pinjemadonnaen, som våger over befolkningen fra sin smukke sølvtrone.

Udflugten byder på en indholdsrig dag fyldt med naturoplevelser, og hvor guiden fortæller om Gran Canarias kultur og historie.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.