Yellow submarine

Tag med ned i dybet ud for Tenerifes kyst og oplev livet under havoverfalden på ned til 30 meters dybde med en erfaren guide.

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage. Undtagen lørdag.
 • Varighed:
  Cirka 1 time.
 • Pris:
  57 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Bustransport til og fra havnen (ca. 35 minutter hver vej) indgår for gæster i Los Cristianos og Playa de las Américas alle dage. Børneprisen gælder børn i alderen 2-14 år.
 • Sprog:
  Udflugten er på egen hånd. / engelsktalende guide. Indspillet lydguide via høretelefoner på bl.a. dansk, svensk og engelsk.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 2 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Øvrigt:
  Flere afgange pr. dag fra havnen i Puerto San Miguel. Du skal kunne komme ind og ud af ubåden på egen hånd. Det er ikke tilladt at spise, drikke eller ryge ombord.

  Udflugten tilbydes ikke 13-25/5 2024 pga. vedligeholdelse.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Ubåden tager dig med ud på havet ved Tenerife, hvor der bliver mulighed for at opleve skibsvrag, spændende havliv, klippeformationer og meget andet. Ubåden har plads til 44 passagerer og har virkelig god udsigt gennem de store vinduer i kabinen, der også har aircondition. På skærmene foran sæderne kan du også følge med i, hvor ubåden sejler hen.

På havets bund kan du opleve det rige dyreliv, og her har du chancen for at se barracudaer, rokker, papegøjefisk, regnbuefisk, ål og søstjerner. Hvis vi er heldige, kan vi også få et glimt af havenglen Squatina squatina. Ved hvert dyk hjælper ubådens erfarne instruktør også med at guide og pege og deler gerne ud af sin viden. Vi gør et stop på havets bund og passerer også forbi skibsvrag og klippeformationer, som er hjemsted for mange fisk, før vi igen stiger op mod overfladen.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.