PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Arguineguín Seafront

Hotelstandard 4,5

  • Lejligheder til op til 6 personer
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser for 0,-
  • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
  • Direkte ved havet
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Velkommen til et af vores mest populære familiehoteller på Gran Canaria - året rundt!

Sunwing Arguineguín Seafront ligger perfekt på øens solrige sydkyst, og næsten alle lejligheder har havudsigt.

Poolområdet har pools for hele familien, og alle er opvarmet til ca. 25 grader fra november til april. Fra lejlighederne er der ikke langt til hotellets øvrige faciliteter som for eksempel restauranter, barer, Mini Land, Fitness & Spa og Help Desk.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi.

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotel med lækkert design. Lejlighederne er veludstyrede, og der findes flere lejlighedstyper at vælge mellem. Vil du have lidt ekstra luksus, kan du bestille en Royal Family Suite - så forkæler vi dig med bl.a. velkomstpakke, badekåber og ekstra gode senge. Rejser du med små børn, kan du vælge en af vores Happy Baby-lejligheder, som er specialindrettet til dig, der rejser med børn under tre år.

Miguel's Kitchen & Grill er vores moderne a la carte-restaurant, der serverer noget for enhver smag - fra burgere og cæsarsalat til lækre, spanske retter. Og endelig er der Sunwings populære shows, hvor vores dygtige artister underholder flere aftener om ugen på den udendørs scene.

Som altid på Sunwing finder du også Mini Market, Lollo & Bernie Mini Land, Teen Lounge samt motionsrum og spa.

Dele af hotellet vil blive renoveret til sommeren 2018. Hotellet vil derfor være lukket fra 17/4 til 19/6 2018.

Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille fiskerby Arguineguín, hvor der findes både restauranter og enkelte butikker.

Læs mere om Sunwing Arguineguín Seafront Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing
På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din egen smartphone, tablet eller bærbare samt via de gratis gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Arguineguín Seafront på Facebook.

Røgfrit hotel
Sunwing Arguineguín Seafront er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Handicapvenlige lejligheder findes. Læs mere under lejlighedstypen Family her. Der findes også ramper på hotelområdet samt trapper og rampe med gelænder i poolen (skrånende bund).

Parkering: Offentlig parkeringsplads (begrænset antal pladser).

Resortservice/Help Desk
24-timers service. Check-out senest kl. 12. Hæveautomat på hotellet.

Sæson
Sunwing Arguineguín Seafront har åbent hele året. Dog vil hotellet være lukket pga. delvis renovering fra 17/4 til 19/6 2018.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager
David Callow

Adresse
Avda Los Canarios no 21
35 129 Patalavaca
Arguineguín
Gran Canaria, Spain
Telefon: +34 928 735 701
Mail (skriv på engelsk): frontdesk.arg@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra, indgår morgenmad hver dag samt frokost- og middagsbuffet fem dage ud af syv.. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Faciliteter på Sunwing Arguineguín Seafront