PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Arguineguín Seafront

Hotelstandard 4,5

 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Røgfrit
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Opvarmede pools 1/11-30/4
 • Delvis overdækket babypool
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Velkommen til et af vores mest populære familiehoteller på Gran Canaria - året rundt!

Sunwing Arguineguín Seafront ligger perfekt på øens solrige sydkyst, og næsten alle lejligheder har havudsigt.

Poolområdet har pools for hele familien, og alle er opvarmet til ca. 25 grader fra november til april. Fra lejlighederne er der ikke langt til hotellets øvrige faciliteter som for eksempel restauranter, barer, Mini Land, Fitness & Spa og Help Desk.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotel med lækkert design. Lejlighederne er veludstyrede, og der findes flere lejlighedstyper at vælge mellem. Vil du have lidt ekstra luksus, kan du bestille en Royal Family Suite - så forkæler vi dig med bl.a. velkomstpakke, badekåber og ekstra gode senge. Rejser du med små børn, kan du med fordel vælge en af vores Happy Baby-lejligheder, som er specialindrettet til dig, der rejser med børn under tre år.

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

Miguel's Kitchen & Grill er vores moderne a la carte-restaurant, der serverer noget for enhver smag - fra burgere og cæsarsalat til lækre, spanske retter. Og endelig er der Sunwings populære shows, hvor vores dygtige artister underholder flere aftener om ugen på den udendørs scene.

Som altid på Sunwing finder du også Mini Market, Lollo & Bernie Mini Land, Teen Lounge samt motionsrum og spa.

Dele af hotellet vil blive renoveret til sommeren 2018. Hotellet vil derfor være lukket fra 17/4 til 19/6 2018.

Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille fiskerby Arguineguín, hvor der findes både restauranter og enkelte butikker.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Arguineguín Seafront Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Arguineguín Seafront er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

Avda Los Canarios no 21, 35 129 Patalavaca,
Arguineguín, Gran Canaria

Faciliteter på Sunwing Arguineguín Seafront