LÆKRE HOTELLER

Ferie i lækre omgivelser

Designhoteller på De Kanariske Øer

Forestil dig, at du omgivet af smukke strande og fin natur. Solen skinner dagen lang. Og hotellet byder på designet lækkerhed og selvforkælende komfort. Her får du nogle gode bud på de skønneste rammer for din ferie på De Kanariske Øer.

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Vores luksuriøse designhotel for hele familien. Her er rolige, opvarmede pools og lækre suiter, som er gennemarbejdet med tanke på funktion og skandinavisk smag - for eksempel med designstole fra Eames og gardiner fra Himla. Vil du have det lille ekstra, bør du overveje en suite med direkte adgang til poolen. På O.B.C. venter en afslappende atmosfære og ikke mindst en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Allerede når man træder indenfor, bemærker man, at suiternes design er gennemarbejdet med tanke på funktion og skandinavisk smag.

Salobre Hotel Resort & Serenity

Stilrene hotelomgivelser med infinitypool højt oppe i bjergene ovenfor Costa Meloneras. Tag en cykeltur i de naturskønne omgivelser, forkæl dig selv med en behandling i hotellets lækre spa eller slå dig ned på en liggestol ved en af hotellets pools.

Kan du se dig selv i stilrene omgivelser ved en infinitypool højt oppe i bjergene oven for Costa Meloneras?

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Et elegant luksushotel lige udenfor den charmerende landsby, Arguineguin. Her bor du i komfortable værelser og suiter med designmøbler og lækre indretningsdetaljer. Radisson Blu Resort har et stort, flot poolområde og en spaafdeling.

Her bor du i komfortable værelser og lejlighedssuiter med designmøbler og lækre indretningsdetaljer.

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort er et eksklusivt hotel i Costa Meloneras med spændende arkitektur. Hotellet består af ni bygninger, som indrammes af en smuk have med vandfald. Vi gætter på, at du vil tilbringe en stor del af ferien på hotellets lækre solterrasse, som har syv pools.

Lopesan Baobab Resort er et eksklusivt hotel i Costa Meloneras med spændende arkitektur og en smuk have med vandfald.

Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View

I Playa del Inglés ligger vores voksenhotel, Sunprime. Du bor i lækre suiter med moderne design og høj komfort. Hotellet har hele tre opvarmede pools. Og du kan glemme alt om støj fra energiske børn - her er en aldersgrænse på 16 år.

I Playa del Inglés finder du vores populære voksenhotel, hvor du bor i lækre suiter med moderne design og høj komfort.

Sunprime

Sunprime Coral Suites & Spa

Vores Sunprime på Tenerife har veldesignede suiter, dejlige terrasser med opvarmede pools og en spa, hvor du kan bestille velgørende behandlinger. Der er også motionsrum med gratis træning, og restauranten sørger for lækre madoplevelser.

Vores Sunprime på Tenerife har veldesignede suiter, dejlige terrasser med opvarmede pools og en spa, hvor du kan bestille velgørende behandlinger.