PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Hotelstandard 4,5

 • Suiter til op til 8 personer
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Lollo & Bernie
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Spa
 • Direkte på stranden
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

I en bugt direkte ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger Ocean Beach Club - Gran Canaria. Vores luksuriøse og fredfyldte koncepthoteller, Ocean Beach Club by Sunwing, er for den moderne familie, som sætter pris på design og god mad i en afslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grundidé som Sunwing Family Resorts; kvalitet og funktion er nøgleord, og vores mål er at skabe det perfekte feriehotel for børnefamilier. Her findes både træningsmuligheder, børneklub, smagfuldt indrettede lejligheder og gennemtænkte menuer. Kort sagt: Her venter en ferie, hvor I kan nyde hinandens selskab på jeres egne vilkår - og i jeres eget tempo.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

Du har mulighed for at bestille en Club Suite, hvor du kan hoppe i poolen fra din egen terrasse. Du kan også vælge at bo i en Club House Suite med terrasse og udsigt mod haven. Hotellet byder desuden på flere fællesområder, små grønne haver og en lounge, hvor du kan nyde solen. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en stor, indbydende opholdsstue eller have med plads til alle, både ude og inde.

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

Ocean Beach Club - Gran Canaria er et lille, personligt og fredfyldt hotel, hvor både morgenmad, frokost og middag nydes i restauranten ved havet. Du har også mulighed for at holde træningen ved lige i ferien med vores populære SATS-klasser, fitness og veludstyrede motionsrum. Trænger du til ultimativ afslapning, anbefaler vi et besøg i vores spaafdeling, hvor der tilbydes flere forskellige behandlinger. Ikke langt fra hotellet ligger Playa del Cura lokale centrum, hvor der findes et par restauranter og et supermarked. Ønsker du et større udbud, ligger Puerto Rico ca. 4 km væk.

Når de yngste gæster trænger til afveksling fra solen og poolen, findes både Lollo & Bernie Mini Land og Teen Lounge.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Ocean Beach Club og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Ocean Beach Club - Gran Canaria Skjul tekst Røgfrit på Ocean Beach Club - Gran Canaria

Hotellet er røgfrit med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter. Da visse bungalows er i privateje, kan rygning dog forekomme på disse terrasser.

Adresse

Playa del Cura S/N
35140 Mogán, Gran Canaria
Telefon: +34 928 56 09 37

Faciliteter på Ocean Beach Club - Gran Canaria