PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Atlantic View

Hotelstandard 4,5

  • Aldersgrænse på 16 år
  • Suiter med direkte pooladgang
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Tæt på centrum
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Fredeligt poolområde
  • Køleskab på værelset

Velkommen til Sunprime Atlantic View - vores populære voksenhotel med perfekt beliggenhed i Playa del Inglés.

Siden vi åbnede Sunprime Atlantic View som det første af vores hoteller for voksne, der rejser uden børn, har det været en stor succes med mange stamgæster. Velkommen hertil og glæd dig til en vellykket voksenferie i skønne omgivelser.

Her møder du hverken støjende børn i poolen eller buffeter i børnehøjde: I Sunprime Restaurant serveres sofistikeret mad og gode vine. Så slå dig ned og nyd freden! Den perfekte afslutning på middagen - eller bare en hyggelig stund i løbet af dagen - får du i Sunprime Lounge mellem restauranten og lobbyen. Her kan du nyde en drink, når det passer dig. Prøv f.eks. noget læskende fra vores nye, specialkomponerede Gin & Tonic drinkskort.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

Vidste du, at Sunprime Atlantic View også er vores mest populære golfhotel på Gran Canaria? Du bor tæt på flere af øens golfbaner, og med Spies har du mulighed for at vælge mellem fordelagtige golfpakker. Der er også gode træningsmuligheder på hotellet, f.eks. vandgymnastik og yoga. Det er gratis at deltage, ligesom du træner gratis i motionsrummet. Vil du forkæle dig selv med en ansigtsbehandling eller en massage, bestiller du bare tid i Sunprime Spa.

Hotellet har et dejligt stort poolområde med hele tre opvarmede pools. Drømmer du om at kunne hoppe lige ud i vandet, kan du bestille en Prime Suite med direkte pooladgang. Og længes du efter duften af saltvand, kommer du nemt til stranden med hotellets egen strandbus, som afgår flere gange dagligt. Du kan selvfølgelig også vælge at gå til stranden eller besøge alt fra restauranter til butikker, som findes i Playa del Inglés.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet (gælder ikke ved flyafgange før kl. 11). Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Atlantic View Skjul tekst Adresse

Avenida de Gran Canaria 48
Playa del Inglés 35100
Telefon +34 928 76 57 08

Søg rejse og bestil