Børnevenlige hoteller

Børnevenlige hoteller

Hoteller til den perfekte børneferie

Hotellet er noget af det vigtigste på ferien, især hvis du rejser med børn. Spies har et stort udvalg af familiehoteller, hvor både store og små trives, som du kan finde nedenfor. Her har vi desuden samlet information om, hvad der er populært blandt børnefamilier på hotellerne, og hvordan du finder den billigste rejse med børn.

Vores egne børnevenlige hoteller

Sunwing Family Resorts

Vi har gennem 50 år finpudset alle detaljerne på vores egne familiehoteller, og de er det absolut bedste, vi kan tilbyde børnefamilier. Desuden har vores Sunwing-hoteller Happy Baby-lejligheder, hvor der er tænkt på alle detaljer for gæster med småbørn.

Ocean Beach Club

Hvis I er på udkig efter en rolig og afslappet atmosfære, er I kommet til det rette sted. Ocean Beach Club er specielt designet til den moderne familie, der sætter pris på børnevenlige pools, lækker mad, spa-behandlinger og meget andet i luksuriøse omgivelser.

Populært blandt børnefamilier

Svømmeskole

På familieferien er badning leg i vandet en selvfølgelighed, og derfor tilbyder vi svømmeskole på flere af vores Sunwing-hoteller. Her finder du svømmekurser, der er tilpasset forskellige aldersgrupper og forkundskaber.

Hoteller med vandland

Lykkeland for vandhunde! Med Spies får du et stort udvalg af hoteller med vandland, børnene kan slå sig løs i poolen og på vandrutsjebanen, mens de voksne tager en slapper på solstolene – eller omvendt.

Familieferie - All Inclusive

Hoteller med All Inclusive er perfekt, når du skal på ferie med børn. Der er garanteret noget på hvert hotel, som falder i børnenes smag. De små kan smage lidt af hvert, prøve lokale og internationale retter og selv finde deres favoritter. Vi tilbyder All Inclusive på mange Sunwing-hoteller, og der spiser børn under 12 desuden gratis.

Store lejligheder

Bestil en lejlighed med plads til hele familien! Spies har flere hoteller med værelser og lejligheder til 5-8 personer. Dermed slipper du for at bestille flere værelser og får både plads til store og små, så I kan tilbringe endnu mere af familieferien sammen.

Spies er eksperter i familieferie, og vi har familievenlige hoteller for enhver smag, når du vil holde ferie med børn. Vi tilbyder desuden familieferie med All Inclusive, aktiv familieferie, storbyferie med familien samt krydstogt med børn. Uanset om du er på udkig efter en ferie for store familier eller en ferie for den lille familie, finder du nemt en god og billig ferie med børn hos Spies.