Kanarieöarna

Familieferie på Kanarieøerne med børn

Børnevenlige rejsemål på Kanarieøerne

Hvis du vil rejse med børn til Kanarieøerne, er du kommet til rette sted. Her har vi samlet de bedste feriemål på Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Kanarieøerne er perfekt til en rejse med børn – klimaet er behageligt hele året, flyvetiden er ikke for lang, sandstrandene er dejlige og der er et stort antal børnevenlige hoteller og restauranter med børnemenuer og højstole.

Læs mere Her kan du sagtens få pizza, spaghetti og burgere, men for børnene kan det også være spændende at smage typisk spansk mad som blæksprutteringe, kartoffelkroketter og pinchos (små grillspyd). Wild West-byen Sioux City uden for San Agustin og vandlandet Aqualand i Maspalomas er blandt Gran Canarias mest populære attraktioner blandt børnene.Skjul

Arguineguín

Her ligger et af vores allerbedste familiehoteller - Sunwing Arguineguín Seafront. Kort herfra er Anfi Beach med importeret hvidt koralsand.

Playa del Inglés

Livligt natteliv, men også et børnevenligt rejsemål. Stranden er lang og lavvandet, og du har kort til Maspalomaørkenens sanddyner.

Puerto de Mogán

En lille, charmerende fiskerby på Gran Canarias sydkyst, langt fra den tempofyldte hverdag i byerne længere østpå.

Playa de Amadores

Lavvandet sandstrand og familievenlige hoteller med store lejligheder.

Puerto Rico

Dejlig sandstrand, stort udbud af restauranter og mange gode familiehoteller.

San Agustin

Lavvandet strand med mørkt lavasand. Gode restauranter og kort transporttid fra lufthavnen.

Flere børnevenlige kanarieøer

Børnevenligt på Tenerife

De børnevenlige strande ligger på øens sydside i Playa de las Américas og Los Cristianos. I Playa de las Américas finder du vores Sunwing Fañabe Beach, hvor børnevenligheden er gennemtænkt, og beliggenheden er i top.

Fuerteventura med børn

Både Corralejo og Jandia har kilometerlange, lavvandede sandstrande. Et af de bedste familiehoteller er Family Garden-hotellet Fuerteventura Princess, som ligger direkte ved den lange, smukke strand.

Find din rejse med børn til Kanarieøerne

Du kan sortere efter eksempelvis familiehotel, børnepool, afstand til strand og faciliteter på værelset.