Se hoteller (2)

Rejser til Anaxos

Anaxos er det mindste af vores fire rejsemål på det nordlige Lesbos. Her kan du bl.a. glæder dig til en fantastisk strand og vidunderlige solnedgange.
Anaxos er stedet for dig, som tager til Grækenland for at slappe af. Her er nattelivet nemlig begrænset - til gengæld lokker den lange sandstrand med sol og tilbagelænede feriedage. Her findes også små strandbarer, restauranter, liggestole og parasoller. Trænger du til at røre dig, kan du leje en vandcykel og nyde stranden fra vandsiden. Den maleriske bugt vender mod vest, og når solen går ned over havet og øerne ud for kysten, er der ikke noget bedre end at sidde med en drink og betragte solens orangerøde farver.

Enkle barer og hyggelige tavernaer

Anaxos byder på alt fra enkle barer og caféer til stemningsfulde tavernaer med masser af lokal charme. Her er også et lille antal turistbutikker. Udvalget af restauranter og fornøjelser er større i nærliggende Petra og Molivos, som ligger nogle kilometer væk, men handler det om at spise godt, gør du klogt i at blive, hvor du er: Mange mener, at restauranterne i Anaxos er bedre end noget andet sted på øen. Og uanset hvilken restaurant du vælger, er prisniveauet favorabelt, så du kan nyde en lækker middag uden at blive ruineret.

Udforsk Lesbos

Lesbos fortjener at blive udforsket! Landskabet er præget af dybe, grønne pinjeskove, mægtige egeskove, varme termiske kilder, enge og frodige frugt- og vindrueplantager. Ikke at forglemme de endeløse olivenlunde. Øen har også en unik "forstenet skov", og bag de gyldenbrune bjergtoppe gemmer sig maleriske bugter og strande. Perserne, romerne og genoveserne fandt vejen hertil, og det har sat sine tydelige spor på arkitekturen i form af slotte og borge fra antikken. Kort sagt, på din rejse til Anaxos kan du opleve både natur, kultur og masser af afslapning.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Fin sandstrand
  • Lokale restauranter
  • Fred og ro

Spies' gæster om Anaxos

Find din rejse til Anaxos