Se hoteller (4)

Rejser til Eftalou

En rejse til Eftalou byder på varme kilder og fine badebugter i en rolig og afslappet atmosfære, både på stranden og i naturen.
Eftalou er et lille rejsemål ikke langt fra Molivos. I Eftalou er der næsten ingen fastboende indbyggere, og området består overvejende af hoteller, som ligger spredt i den smukke natur. Eftalou er mest kendt for sine varme kilder. Vandet kommer direkte fra bjergene og samles i bassiner, hvor man kan bade i det ca. 45 grader varme svovlholdige vand. Det er en sund oplevelse for både krop og sjæl, og mange af grækerne besøger selv kilderne dagligt. Måske er det derfor, atmosfæren i Eftalou er så afslappet og fredelig, uanset om du er på stranden eller får maden serveret på en af de lokale tavernaer. Vil du have flere restauranter at vælge mellem, kommer du heldigvis nemt til Molivos.

Betagende strande og favorable priser

Lesbos er ikke en udpræget ferieø, selvom der hverken mangler gode strande eller dejlige hoteller. Øen har en lang tradition for olivendyrkning og fiskeri, og i de små byer tager du selv del i hverdagslivet, når du slår dig ned på torvet og drikker en ouzo med de lokale. En af de mange fordele ved den begrænsede turisme er, at prisniveauet er behageligt lavt. På Lesbos kan du forkæle dig selv med en fantastisk middag, uden at det koster en formue.

Børnevenlige hoteller i Eftalou

Rejser du med børn til Eftalou, anbefaler vi Panselinos, hvor du kan bestille lejligheder med plads til op til fem personer. Her bor du i skønne og rolige omgivelser, omgivet af olivenlunde og marker og kun en kort spadseretur fra stranden. Hvis det bliver for stille for dig, kan du bare tage hotellets egen bus ind til Molivos.

Olivenøen

Ingen anden ø i Grækenland kan prale med så stor en olivenproduktion som Lesbos. Overalt ser du de bølgende, sølvgrå olivenlunde, og olivenolien udgør fundamentet i det lokale køkken. Ifølge øboerne selv er olivenolien den bedste i verden, og det er næsten utænkeligt, at du rejser hjem fra Lesbos uden en flaske eller to.

Petra og Anaxos

Nærliggende Petra er berømt for sin vidunderlige strand og Mariakirken, som ligger på en høj klippe midt i byen. Både strandpromenaden og de idylliske gader inde i centrum byder på et stemningsfuldt folkeliv. Om aftenen rykker tavernaerne udenfor med borde og stole, så du kan nyde det græske køkken under åben himmel. En halv times gåtur langs kysten mod syd finder du Anaxos. En stille og fredelig ferieby med en af øens absolut bedste strande.
Tips og nyttig info
  • Privenlige hoteller
  • Familiehoteller
  • Krystalklart badevand
  • Fred og ro

Spies' gæster om Eftalou

Find din rejse til Eftalou