Se hoteller (5)

Rejser til Kallithea

Bestil en rejse til Kallithea og se frem til en fantastisk ferieuge eller to på vores eget familiehotel Sunwing Kallithea Beach.
Kallithea er et roligt område på østsiden af Rhodos med fantastiske strande og det gamle, renoverede spaområde Kallithea Springs, som italienerne byggede i 1920'erne. Her kan du slappe af i smukke omgivelser og bade i det krystalklare vand. Området omkring Kallithea er afslappet og børnevenligt, perfekt til både små og større feriegæster. I Kallithea er der mange forskellige alternativer til den traditionelle badeferie - bl.a. fine klippestrande, hvor alle kan få sin egen lille klippe. Langs hovedgaden finder du et lille udvalg af restauranter og butikker, og her er ikke langt til Rhodos by.

Sunwing Kallithea Beach - et familieparadis

Glæd dig til en fantastisk familieferie på vores Sunwing Family Resorts. Vores prisbelønnede Sunwing Kallithea Beach ligger direkte ud til stranden og byder bl.a. på store pools, festlige shows, flere restauranter samt Lollo & Bernie-klubben. Lige uden for hotellet kan du hoppe på en bus, som tager dig til Rhodos by på ca. 10 minutter. Her er lejligheder for enhver smag og for gæster i alle aldre - fra Small Family til Royal Pool Suite, vores veludstyrede lejligheder, hvor du praktisk talt kan hoppe direkte i poolen fra din terrasse.

Kallitheas strande

De fleste fastboende på Rhodos vælger østkysten, når de skal tilbringe dagen på stranden. Her ligger nogle af øens bedste strande, og havet er betydeligt roligere end på vestkysten. Østkysten er også rig på naturskønne bugter, som vil begejstre enhver vandhund eller soldyrker. Takket være den rå klippebund er vandet klart som glas og meget velegnet til snorkling og dykning, og det er nemt at gå fra den ene vidunderlige badebugt til den næste.

Mere end bare sol og strand

En rejse til Rhodos er mere end bare at dase på stranden. Vil du vandre, er Koskinou i bjergene et godt udflugtsmål, som er kendt for sine traditionelle huse med stenmosaikker på gulvene. Rhodos' nok mest berømte by, Lindos, er også et besøg værd. Øen er forholdsvis lille og dermed nem at udforske - lej gerne en bil, så du kan køre rundt i dit tempo. Fra Kallithea kommer du nemt til Rhodos by med lokalbus eller taxi.
Tips og nyttig info
  • Sunwing Family Resort
  • Populært familiehotel
  • Hoteller tæt på stranden
  • Værelser med direkte pooladgang
  • Børnevenlig strand
  • Tæt på Rhodos by

Spies' gæster om Kallithea

Find din rejse til Kallithea

Inspiration og rejsetips til din ferie på Rhodos

Sommerferie 2024 på Rhodos

Oplev Rhodos i sommerferien 2024! Først og fremmest byder øen på smukke strande med krystalklart vand, perfekt til svømning og solbadning. Rhodos er også rig på historie, med gamle ruiner og middelalderarkitektur, der venter på at blive udforsket. Du kan også glæde dig til det lokale køkken, der er en blanding af græske specialiteter og middelhavsaromaer. Rhodos tilbyder en sommerferie 2024 med naturlig skønhed, historie og kulinariske oplevelser.

Vi anbefaler

Familieferie på Rhodos

Hoteller for familien på Rhodos

På Rhodos finder du familiehoteller for enhver smag. På vores bedste familiehotel på Rhodos, Sunwing Kallithea Beach, kan børnene møde Lollo & Bernie.

Sunprime Miramare Beach Rhodos

Vores bedste voksenhoteller

Få en dejlig, børnefri ferie på dine egne vilkår. Vores Sunprime Miramare Beach er optimeret til afslapning for voksne gæster.