Udflugter, Rhodos by

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Sommerfugledalen og øen Chalki (kan bestilles hjemmefra)

Sommerfugledalen og øen Chalki (kan bestilles hjemmefra)

Tag med os til Sommerfugledalen og naboøen Chalki. En heldagsudflugt med både bus og båd. Måltider og drikkevarer indgår ikke.

Læs mere Skjul


Dagen begynder på Rhodos' vestkyst med et besøg i Sommerfugledalen, som ligger på vestkysten i en frodig dal med små søer, vandfald og broer. Hundredtusindvis af sommerfugle bliver lokket til dalen af styraxtræernes gyldne og vaniljeduftende harpiks. Få steder i verden findes der lignende steder. Tiden står stille i dalen, og livet har sin egen rytme. Ved første øjekast virker dalen måske ikke som noget enestående, men så snart du kigger nøje efter på bjergene og i træerne, kan du se sommerfugle overalt. De holder sig helt i ro. Enhver lille bevægelse er ensbetydende med tab af energi og dermed forkortelse af levetiden.

Vi fortsætter udflugten med en times bådtur til Chalki, en lille ø, som ligger seks kilometer vest for Rhodos. Chalki er en af de mindste af Tolvøerne med sine knap 400 indbyggere. Her får du et indblik i, hvordan Grækenland var tidligere. Øboerne forsyner sig først og fremmest i kraft af fiskeri og de få turister, som finder vej til øen. Trafikken er minimal, og livet går sin stille gang. Øen er derfor både hyggelig og ægte med dens bygninger, natur og ikke mindst befolkning. Her bliver du mødt med ægte varme og venlighed, og i løbet af vores udflugt kommer du til at opleve både det lokale byliv og en af øens små strande. Du har også god tid til at udforske området på egen hånd.

Udflugten gennemføres i perioden fra midten af juni til midten af august.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikkevarer:
Indgår ikke. På Chalki er der et par tavernaer, og du kan købe drikkevarer ombord på båden.

Tid:
Heldagsudflugt, kl. 8-18.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Entré:
Entré til Sommerfugledalen indgår ikke. Den kommer oveni og koster 5 euro pr. person. Der er gratis entré for børn under 10 år.

Husk at medbringe:
Sko, der er behagelige at gå i, badetøj og en flaske vand.

Tyrkiet (kan bestilles hjemmefra)

Tyrkiet (kan bestilles hjemmefra)

Oplev endnu et land og en anden verdensdel i ferien! Vi beundrer den smukke natur og gør gode fund blandt det store udvalg af shoppingmuligheder i Marmaris. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Gå ikke glip af denne indholdsrige dag: Knap en times sejlads fra Rhodos ligger Asien og det spændende og orientalske Tyrkiet, hvor der åbner sig et helt andet land, en helt anden kultur og en helt ny verden.

Vi besøger Marmaris, som er et livligt og populært ferierejsemål, der byder på alt, hvad hjertet og øjet kan begære - ikke mindst hvad shopping angår. Under indsejlingen til Marmaris ser vi den smukke natur, der omgiver skærgården ved Tyrkiets vestkyst. Denne skærgård siges at være blandt de smukkeste i Middelhavet.

Udflugtens fokus ligger på at præsentere gode og prisvenlige shoppingmuligheder, og på vej til basargaden besøger vi det store shoppingcenter Fidan Center, hvor der sælges lædervarer, tekstiler og et stort udvalg af lokale souvenirer. Guldsmykker og juveler er noget, som Tyrkiet er kendt for i hele verden - hvilket de har den historiske Kong Midas at takke for - og vi besøger butikken Time & Gold, hvor de ansatte gør deres bedste for at fremhæve butikkens kvalitetsprodukter. Hvis guld og smykker ikke lige frister, så gør dagens andet stop i Marmaris basar det måske, for her er ét sikkert: Du bliver modtaget med åbne arme og anbefalet en stor mængde gode produkter.

Vi begiver os derefter ind i nogle af de mange trange basargader, hvor vi oplever det pulserende liv, og hvor de dygtige tyrkiske købmænd forsøger at gøre en god handel. I Marmaris kan du med stor fordel købe guld- og sølvsmykker, lædervarer og ægte tyrkiske tæpper. Det meste er billigt i Tyrkiet, og du kan spare mange penge på en shoppingtur hertil. Du bør også smage det søde tyrkiske bagværk eller en anden af landets delikatesser på en af byens restauranter. Det tyrkiske køkken siges at være verdens tredjebedste efter det franske og det kinesiske - så grib chancen for at prøve det i løbet af dit besøg i Marmaris!

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Indgår ikke. Det er muligt at følge med Spies-guiden hen og spise frokost på en tyrkisk restaurant til en fornuftig pris.

Entré:
Indrejseskat (15 EUR pr. person) betales til Spies-guiden, som møder dig på havnen.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko og en flaske vand.

Tid:
Heldagsudflugt (ca. kl. 7.30-18).

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt
• Transport til og fra havnen indgår.
• Husk at medbringe passet ved køb af billet samt på selve udflugten.
• Læderbutikken og guldbutikken, som vi besøger i Marmaris, tager imod betaling i euro, og generelt tager også mange andre butikker imod euro, selv boderne i basaren.
• Obs! Udflugten kan ikke bestilles hjemmefra, hvis du rejser til Afandou.

Vigtigt!
Husk passet ved køb af udflugten samt på selve udflugten. Uden pas kan du ikke komme ind i Tyrkiet.

Attest for børn:
Reglerne for rejser mellem Grækenland og Tyrkiet er blevet strammet. Hvis et barn under 18 år skal rejse mellem landene uden begge sine værger, er det nødvendigt med en bekræftelse fra den/de værge(r), som ikke er med. Hvis barnet kun har én værge, kræves der en attest, som bekræfter dette. Er begge værger med på rejsen, men kun én skal deltage i udflugten, skal attesten udformes lokalt i to versioner: en håndskrevet attest samt en særlig blanket fra de græske myndigheder, som fås hos Spies-guiden. Begge attester skal underskrives sammen med en kopi af passet på den værge, som ikke deltager. Hvis den anden værge ikke er med på rejsen, er det tilstrækkeligt med myndighedernes blanket samt en kopi af den fraværende værges pas.

Historiske Lindos (kan bestilles hjemmefra)

Historiske Lindos (kan bestilles hjemmefra)

En halvdagsudflugt til historiske Lindos, hvor du kan opleve byens Akropolis, hyggelige små gader og fine omgivelser.

Læs mere Skjul

Et græsk ordsprog siger, at har du ikke været i Lindos, så har du ikke rigtig været på Rhodos.

Tag med østpå langs kysten forbi idylliske samfund og op i smukke bjergområder. Vi passerer frodige appelsinplantager og små badebugter, som dukker op med jævne mellemrum. På vej til Lindos stopper vi et sted, hvor du kan smage på bl.a. olivenolie, og hvis du kan lide den, er det muligt at købe både den og andre produkter med hjem.

Lindos ligger i en dal og består af hvidkalkede huse, som klatrer op ad bjergvæggen. Rhodos' hvide "ædelstene" bliver et naturligt blikfang, når vi kommer kørende på den anden side af dalen. Det blå hav, de hvide huse og Lindos' stolte Akropolis danner tilsammen et fantastisk syn.

At komme til denne pittoreske by med de smalle snoede gader er en oplevelse. Højst oppe troner Akropolis 116 meter over havet. Panoramaudsigten ud over havnen er betagende. Borgen, som omslutter Akropolis, blev bygget af johanniterriddere for at beskytte Lindos, der på den tid var en vigtig handelsby. De første udgravninger blev udført af danskere, og verdens fineste Lindossamling findes på Nationalmuseet i København!

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Entré:
Entré indgår ikke til Lindos' Akropolis. Pris: 12 euro pr. person (18-64 år) og 6 euro for personer over 65 år. Gratis for børn under 18 år og for studerende med gyldigt studiekort. Medbring fotolegitimation.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko og en flaske vand.

Tid:
Formiddagsudflugt (ca. kl. 8-15).

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Spadsereturen til Akropolis kan virke lang og varm. Hvis du ønsker det, kan du afbryde spadsereturen og blive i byen. Der er trapper og niveauforskelle i Lindos.

Ud på det blå hav (kan bestilles hjemmefra)

Ud på det blå hav (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en afslappende heldagsudflugt på det blå Middelhav! Her kan du bade fra båden og nyde den fine Stegnastrand og frokost på en strandtaverna.

Læs mere Skjul

En afslappende dag på det blå Middelhav med masser af sol og herlig havluft. Tidligt om formiddagen letter vi anker fra Mandrakihavnen. Vi passerer statuen "Hjorten og hinden" ved havneudløbet. Derefter sætter vi kurs ned langs østkysten, hvor havet ofte er stille og roligt.

Undervejs standser vi ved den berømte Anthony Quinn-bugt og uden for byen Afandou, hvor vi bader fra båden.

Målet for dagen er Stegnastranden, en af de fineste sandstrande med krystalklart vand. Her bliver der naturligvis tid til at sole og bade. I Stegna spiser vi også frokost.

Efter en vidunderlig dag på havet vender kaptajnen tilbage til havnen. Nogle gange når vi yderligere et badestop på vejen tilbage.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost indgår. Drikkevarer kan tilkøbes.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 10-16.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Badetøj og håndklæde.

Øvrigt:
Udflugten udgår fra Mandraki-havnen. Transport til og fra havnen indgår.

Luksus på havet

Luksus på havet

Tag med til en herlig dag langs Rhodos' smukke østkyst ombord på det fine sejlskib Estella.

Læs mere Skjul

Vi sejler fra Mandrakihavnen og ned langs kysten i et behageligt tempo på det krystalklare vand. Efter ca. 1½ times sejlads kommer vi til et af øens fineste badesteder, Anthony Quinn-bugten, hvor filmen "Navarones kanoner" er indspillet. Her kaster vi anker og nyder livet oppe på dækket. I bugten er vandet så klart, at du kan se helt ned til havbunden. Forholdene er med andre ord helt fantastiske, hvis du ønsker at snorkle og opleve det utrolige liv under havoverfladen.

Du kan også svømme i land og sole på stranden, inden båden ud på eftermiddagen vender tilbage til Rhodos by.

Mad og drikke:
En enkel frokost med sandwich, frugt og drikkevarer indgår.

Husk at medbringe:
Badehåndklæde, badetøj, solcreme og solhat/kasket.

Tid:
Heldagsudflugt (ca. kl. 8.30-16).

Udflugtsledelse:
Udflugten foregår på egen hånd. Kaptajnen ombord taler udmærket engelsk.

Øvrigt:
• Sejlskibet har plads til 10 personer (model: FIRST 42s7 Beneteau France). Længde: 13 meter (43 fod). Bredde: 4½ meter).
• Badning sker direkte fra skibet.
• Hvis vejrforholdene er dårlige, kan ruten og udflugtstidspunktet pludseligt blive ændret af sikkerhedsmæssige årsager.
• Personer med en eller anden form for bevægelseshandicap bør spørge Spies-guiden til råds inden reservation af udflugten, da der er meget lidt plads om bord på sejlskibet.
• Udflugten udgår fra Mandrakihavnen. Transport til og fra havnen indgår ikke.

Advarsel
Du kan blive kontaktet af sælgere fra mindre seriøse firmaer, som sælger billetter til bådture, strandfester og lignende arrangementer. Disse firmaer kan ikke anbefales, da de oftest ikke har hverken tilladelser og/eller forsikringer i orden.

Idylliske Symi (kan bestilles hjemmefra)

Idylliske Symi (kan bestilles hjemmefra)

Besøg en af de mest maleriske og naturskønne øer i øgruppen Dodekaneserne. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Vi sejler langs den tyrkiske kyst til den lille smukke ø Symi, hvor traditioner og charme flettes sammen og bliver en fryd for alle sanser. Øen ligger blot 23 sømil fra Tyrkiet, og her bydes alle besøgende på en fængslende og fascinerende naturskønhed.

Historien om Symi går tusindvis af år tilbage i tiden, og ligesom på Rhodos er der mange sagn om øen i den græske mytologi. I dag bor her ca. 2.500 indbyggere, som ernærer sig ved fiskeri, svampefremstilling, krydderidyrkning og handel i mindre omfang. Livet foregår i et roligt tempo.

Første stop er klostret Panormitis, som blev bygget i 1700-tallet til ære for øens beskytter og helgen, Taxicharis Michealis Panormitis. I klostrets kirke er der et offeralter i form af en olielampe i det pureste guld og sølv. Efter en rundvisning i klostret tager vi båden videre til Symis havn. Når vi nærmer os Symi, bliver vi mødt af et pragtfuldt syn. Husene nærmest klatrer op ad bjergsiden og er malet i fine pastelfarver. Vi lægger til ved kajen på den sydlige side af øen, hvor vi besøger en idyllisk svampefabrik på havnen og får at se, hvordan det går til, når natursvampene forvandles til vaskesvampe.

Efter den guidede rundvisning er tiden kommet til at spise frokost, som vi nyder på en hyggelig havnetaverna. Inden båden sejler os tilbage til Rhodos, får du tid på egen hånd til at udforske Symi og kan benytte lejligheden til at foretage nogle fine indkøb.

Bådturen tager ca. to timer hver vej, og der er god plads ombord både på soldækket og indendørs, hvor der er aircondition. Friske vinde til søs og en ø så smuk som et maleri – det er denne tur i en nøddeskal.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost indgår ikke, men det er muligt at følge med Spies-guiden og spise frokost til en fordelagtig pris på en hyggelig græsk havnetaverna. Ellers spiser man blot frokost på egen hånd.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko og en flaske vand. Det er muligt at bade i det tidsrum, hvor man er på egen hånd (ca. to timer), og det kan derfor være en god idé at medbringe håndklæde, badetøj, solcreme etc.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-18.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Transport til og fra havnen indgår. Rundvisningen på Symi tager ca. 45 minutter, derefter har du ca. to timer på egen hånd. Der kan blive byttet om på stoppenes rækkefølge alt efter, hvad der passer bedst på dagen.

Uldudflugten og markedsudflugten

Uldudflugten og markedsudflugten

Atlanta Tours er et firma, som sælger uld- og helseprodukter. Vi tilbyder to udflugter i samarbejde med deres guider og repræsentanter. Før begge udflugter får vi en præsentation af firmaets produkter og chancen for at kigge nærmere på produkterne, inden vi besøger en seværdighed eller et interessant sted.

Læs mere Skjul

Uldudflugten onsdage
Atlanta Tours byder os på en god frokostbuffet, og derefter begiver vi os til kilderne i Kallithea, "Monumentet fra de fire epoker". Her bliver vi lidt for at nyde denne romantiske del af øen.

Efter besøget i Kallithea kører vi videre til bodegaen CAIR, hvor vi smager på god lokal vin.

Markedsudflugten lørdag
Om lørdagen får vi serveret juice med lidt at spise til. Efter præsentationen kører vi til det lokale marked i Kallithea, hvor det er muligt at købe både frugt, tøj og diverse andre ting. Sidste stop på denne udflugt bliver på en honningfabrik, hvor du kan købe fine souvenirer til at tage med hjem.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Entré:
Indgår alle de steder, vi besøger.

Øvrigt:
Alle selskaber, som deltager på udflugterne, får en stor flaske græsk vin med hjem.

I hjertet af Rhodos by (kan bestilles hjemmefra)

I hjertet af Rhodos by (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en indholdsrig aftengåtur i den gamle del af Rhodos by, som afsluttes med en lækker meze-middag på en hyggelig taverna.

Læs mere Skjul

Øen Rhodos byder på mange højdepunkter - en middag i den gamle bydel er en af dem. Uanset om du bor inde i Rhodos by eller et stykke udenfor, så er det noget, du ikke må gå glip af.

Rhodos' gamle bydel er i dag en af verdens bedst bevarede middelalderbyer med en massiv bymur på fire kilometer, som en gang i tiden var korsriddernes fæstning. I dag er her en dejlig atmosfære, hvor de hyggelige restauranter ligger side om side med barer og små butikker.

Vi starter vores gåtur med at gå gennem voldgraven og fortsætter derefter til de små gader inde i den gamle bydel og får fornemmelsen af at være blevet bragt flere hundrede år tilbage i tiden. Vi passerer også Stormesterens Palads, hvis historie går tilbage helt til den tid, hvor korsriddernes magt var på sit højeste. Omgivelserne og fortællingerne giver dig et helt nyt perspektiv på byen.

Efter en herlig gåtur kommer vi til tavernaen, hvor vi får serveret en meze-middag. Ordet meze stammer fra det arabiske ord mazetik, som betyder smage. Det er også smagene, som er de vigtigste i den mad, vi får serveret. Vi bliver budt på en lang række små retter, som tilsammen giver os en hel middag med det bedste af, hvad det græske køkken har at tilbyde.

Du har måske besøgt den gamle bydel tidligere og også da spist en god middag, men her har du muligheden for at gøre det sammen med os fra Spies og samtidig høre anekdoter og historier om Rhodos og Rhodos by undervejs.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Meze-retter er inkluderet. De kan variere fra uge til uge. Husets vin, lokalt øl og vand/sodavand indgår.

Husk at medbringe:
Behageligt tøj og bekvemme sko, en flaske vand og kamera.

Tid:
Aftenudflugt,ca. kl. 18-22.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Transport til og fra den gamle bydel indgår ikke, men foregår på egen hånd.

Lindos by night (kan bestilles hjemmefra)

Lindos by night (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en aftenudflugt til historiske Lindos og udforsk byen med Akropolis smukt oplyst i mørket. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

At komme til denne maleriske by med de smalle snoede gader er en oplevelse. Højst oppe troner Akropolis 116 meter over havet. Panoramaudsigten over havnen er betagende. Borgen, som omgiver Akropolis, blev bygget af johanniterridderne for at beskytte Lindos, som på den tid var en vigtig handelsby. De første udgravninger blev udført af danskere, og verdens fineste Lindos-samling findes på Nationalmuseet i København.

Vi ankommer til Lindos tidligt på aftenen, så vi får god tid til at gå omkring i denne fantastiske by, som er oplyst i mørket. Også Akropolis er oplyst, og nedenfor ligger sejlbådene og vugger. Mens du går omkring i byen på egen hånd, er der tid til at finde noget godt at spise på en af de græske tavernaer i området. Efter maden kan du evt. nyde en lille svømmetur i måneskinnet.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Mad og drikke indgår ikke.

Husk at medbringe:
God spadseresko, badetøj og håndklæde.

Tid:
Eftermiddag/aften, ca. kl. 16–23.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Der er trapper og niveauforskelle i Lindos.

Oliven og vin - en perfekt kombination af Rhodos (kan bestilles hjemmefra)

Oliven og vin - en perfekt kombination af Rhodos (kan bestilles hjemmefra)

En halvdagsudflugt, hvor du stifter bekendtskab med to af Rhodos' mest kendte produkter, nemlig olivenolie og vin!

Læs mere Skjul

Når man tænker på Rhodos og Grækenland, er det ofte ord som oliven, olivenolie og oliventræer, der dukker op først. I hele Grækenland er der omkring 120 millioner oliventræer, og Rhodos har en del af dem. Øen er kendt for olivenolie af høj kvalitet - god for både krop og helbred. Rhodos har også store vinmarker og egen fremstilling af vin. Også den er absolut værd at smage på.

På dagens udflugt får vi begge disse produkter præsenteret; dvs. oliven og vin. Vi starter udflugten med at køre til et udsigtspunkt med fin udsigt over øerne Tilos, Symi og Chalki. I nærheden ligger også byen Embonas med sin store ekspertise inden for oliven. Her får vi bl.a. mulighed for at smage på den sunde olivenolie.

På Rhodos er der et stort antal vingårde. Vi har valgt at besøge Cava Stafylos, der har intet mindre end fire vingårde. Stedet er meget passende opkaldt efter vinguden Dionysos' søn. Vi introduceres for fabrikkens egne vine, prøvesmager og får også et indblik i selve produktionen. Her fremstilles også Rhodos' egen brændevin "souma" - en af verdens bedste ifølge Rhodos-folket selv.

Turen fortsætter til naturskønne områder ved vandfaldet De syv kilder (Efta Piges). Her er det muligt at tage en dukkert og at købe lidt at spise og drikke.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Vinsmagning og en mindre meze-tallerken indgår.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 8.30-14.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko, en flaske vand, kamera, lommepenge, badetøj og håndklæde.

Jeepsafari Rhodos (kan bestilles hjemmefra)

Jeepsafari Rhodos (kan bestilles hjemmefra)

Forbered dig på et eventyr, hvor du kommer til at opleve en ny side af Rhodos. Vi kører offroad med jeep og tager ud til områder, som ellers kan være svære at nå. Frokost indgår.

Læs mere Skjul

Al respekt til sol og strand, men Rhodos har, stik imod hvad mange tror, meget mere at byde på. Ud over vores almindelige udflugtsmål, byder øen også på områder, som er svære at nå, medmindre man forlader vejen og kører direkte ud i naturen. Vi kører med jeep ud til de mere ukendte dele af Rhodos, så spænd sikkerhedsbæltet og forbered dig på en bumpet tur.

Pludselig folder nye dele af øen sig ud foran os, og turen går over stok og sten. Du får et indblik i det mere ægte Rhodos med små landsbyer, klostre, kirker og fantastisk natur.

Vælg mellem to forskellige ruter, en nordlig rute og en sydlig rute. Begge ruter er rige på indhold, og prisen er den samme. Uanset hvilken rute du vælger, kommer du til at se øen fra et helt nyt perspektiv og besøge områder, som andre Rhodos-gæster sjældent oplever.

Jeepsafari Rhodos – nordlig rute (køres fra Rhodos by, Kallithea, Rhodos' vestkyst, Faliraki, Afandou og Kolymbia):
Denne rute følger de gamle transportveje, som de tyske og italienske trupper benyttede sig af under Anden Verdenskrig. Du kommer også til at besøge den lille by Kritina og opleve Rhodos' kraftfulde natur, når den er bedst. Turen inkluderer både kørsel på asfalt og offroad.

Jeepsafari Rhodos – sydlig rute (køres fra Lardos, Lindos og Kiotari):
Turismen er endnu ikke helt så udbredt på den sydlige del af Rhodos. Turen byder på offroadkørsel i Kalathosbjergene og i deres frodige pinjeskove. Derudover besøger vi Skiadi-klostret og får her et indblik i områdets religion og historie. Turen inkluderer både kørsel på asfalt og offroad.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Kaffe eller te om formiddagen og frokost med lokal vin og vand.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-16

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guider og chauffører (du kører ikke selv jeepen).

Påklædning:
Bekvemme sko og solidt tøj, der godt må blive støvet.

Husk at medbringe:
Vand, lommepenge, solcreme, kamera, solhat/kasket og solbriller.

Øvrigt:
Vi anbefaler ikke udflugten til dig, der let bliver svimmel og køresyg eller som får det dårligt, når vejen er ujævn. Aldersgrænse mindst 8 år.

Beach Cleaning Day (kan bestilles hjemmefra)

Beach Cleaning Day (kan bestilles hjemmefra)

Hvis de rejsemål, vi elsker i dag, stadig skal være her for kommende generationer, så må både rejsearrangører, myndigheder og turister gøre, hvad de kan for at bidrage til turismens positive indflydelse og mindske den negative. Beach Cleaning Days er en af måderne, hvor vi kan være sammen om at rense strandene på rejsemålet.

Læs mere Skjul

Her hos os i Ving, Spies og Tjæreborg arbejder vi aktivt med miljøspørgsmål og ved, at vi af og til selv er en del af problemet. Derfor er vi stærkt engagerede i disse sager og har været det siden midt-90'erne, hvor vi nedsatte vores første miljøråd.

Vi vil gøre Beach Cleaning Days til en tilbagevendende aktivitet, hvor både vores gæster, lokale samarbejdspartnere og andre interesserede kan deltage. Vi har gennemført flere strandrensningsdage rundt om i verden, og målet er at etablere dem på alle vores rejsemål.

Til sommer har vi Beach Cleaning Days på strandene Windy Beach og Eli Beach på Rhodos: 29. maj, 26. juni, 31. juli, 28. august og 25. september. Mødested er Rhodos by.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Mad og drikke indgår ikke.

Tid:
Varierer, men oftest om formiddagen, hvor det er køligere.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Bekvemt tøj og behagelige sko. Vi uddeler handsker, skraldeposer etc.

OBS:
Denne aktivitet er gratis for alle deltagere.