Se hoteller (19)

Rejser til Rhodos vestkyst

Rhodos vestkyst er rejsemålet for dig, der vil slappe fuldstændigt af. Rejser du uden børn, så tag et kig på vores Sunprime Miramare Beach.
På Rhodos vestkyst, fra byen Kritika via Ixia og ned til Ialyssos, har du optimale betingelser for en afslappende ferie. Klimaet er behageligt, selv i de varmeste sommermåneder takket være den milde vestenvind. De gode vindforhold langs kysten er også grunden til, at mange windsurfere vælger at rejse hertil. Ixia er en ferieby, som har en flere kilometer lang stenstrand. På hovedgaden finder du butikker og restauranter med et bredt udvalg, så du behøver ikke lede længe for at finde noget, der passer til din smag. Det bedste ved at rejse til Ixia er, at du er garanteret fred og ro og samtidig kun har et kvarter i bus eller taxi ind til Rhodos by.

Kilometerlange strande

Langs strandene på Rhodos' vestkyst er der altid god plads, og på de fleste strande finder du også forskellige vandsportsaktiviteter: windsurfing, jetski og vandski, bare for at nævne nogle eksempler. Uden for byerne Ixia og Ialyssos ligger Triandabugten. Her blæser der ofte en frisk vind, og stedet er derfor meget populært blandt windsurfere.

Sunprime for voksne

Rejser du uden børn, og vil du bo i ekstra komfortable rammer på ferien til Rhodos? Så kan vi anbefale Sunprime Miramare Beach – direkte på stranden i byen Ixia og kun 3,5 km fra Rhodos by. Hotelområdet er hele 70.000 m² stort og strækker sig 1 km langs hotellets private strand. En stor, skyggefuld have med gangstier snor sig mellem lejlighedsbygninger og bungalows og skaber fornemmelsen af at gå rundt i en lille, hyggelig græsk by. På hotellet finder du også en stor, kunstigt anlagt lagune med små afsatser, hvor du kan ligge og slappe af i liggestolen og nyde udsigten over havet.

Tæt på Rhodos by

Der er masser af gode restauranter og tavernaer i byerne på vestkysten, men vil du have endnu mere at vælge mellem, skal du tage til Rhodos by. Her kan du shoppe i de hyggelige butikker, slentre rundt i den gamle bydel eller slå dig ned på en af de charmerende udendørsrestauranter.
Tips og nyttig info
  • Sunprime Hotels
  • All Inclusive
  • Hoteller på stranden
  • Kilometerlange strande
  • Kort transfertid

Spies' gæster om Rhodos vestkyst

Find din rejse til Rhodos vestkyst

INSPIRATION OG REJSETIPS

Rhodos' autentiske vestkyst

På vestsiden af Rhodos vil du opleve uberørte områder og se lokalbefolkningens dyrkning af tomater, meloner og løg. Det er heller ikke unormalt at se vejskilte, der gør opmærksom på køer og geder, der vandrer frit rundt.