Se hoteller (8)

Rejser til Det vestlige Skiathos

Det vestlige Skiathos består af en perlerække af små strande og endnu mindre byer - perfekt til en ferie med masser af afslapning.
Det vestlige Skiathos strækker sig fra Vassilias i øst til Koukounaries i vest med småbyer som Kanapitsa, Kolios og Troulos derimellem, der hver og en har en lille strand og masser af charme. Ud over en række hyggelige små byer byder området på flere små strande, der bare venter på at bliver udforsket. Det er bare at tage bussen og stige af, når du har lyst. Denne del af Skiathos er ret fredelig set i forhold til det livlige folkeliv i Skiathos by godt 10 kilometer væk. Så det er det vestlige Skiathos, du skal tage til, hvis du vil slappe af med lange dage på stranden, vandreture langs øens fine vandrestier eller en lille opdagelsesrejse udi græsk kogekunst. Hvis du har svært ved at vælge, kan du også starte med en uge på naboøen Skopelos og slutte af med en dejlig uge på det vestlige Skiathos.

Gode hoteller på det vestlige Skiathos

Når du bestiller en rejse med Spies, har du en vifte af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem. Vil du bo tæt på det græske hverdagsliv og måske selv lave mad, kan vi anbefale et af vores lejlighedshoteller, der ofte ligger i bekvem afstand til stranden. Er du derimod på udkig efter noget mere luksuriøst, tilbyder vi flere fire-stjernede hoteller, hvor du kan holde ferie med stil.

Fredelige, lavvandede strande

Ude ved kysten findes der en masse bugter med strande. Et eksempel er Koukonaries, hvor pinjetræerne sætter scenen for en fantastisk, pittoresk strand, som anses for at være blandt Grækenlands 10 bedste. Ikke så langt derfra ligger Banana Beach, der også har helt fint, krystalklart vand. Her er det dog ofte yngre gæster, som lægger vejen forbi. Hvis man bevæger sig langs kystlinjen, er der aldrig langt til den nærmeste lavvandede, børnevenlige strand med roligt vand og faciliteter, der gør, man kan blive her hele dagen, hvis man vil.

Oplev Skiathos

Skiathos er en grøn og frodig ø med frugtplantager, olivenlunde og duftende pinjetræer. Det er nemt at komme rundt med bus, og eftersom afstandene er korte, har du her alle muligheder for at stifte bekendtskab med en ø, som med garanti bliver en af dine favoritter. Slap af på en af de mange strande, tag på shopping i Skiathos by, nyd en iskaffe på den livlige havnepromade, prøv kræfter med parasailing eller tag på endagstur til en af naboøerne - på en ferie til Skiathos er der mulighed for det hele.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Børnevenlige strande
  • Hoteller tæt på stranden
  • Luksushoteller
  • Prisvenlige hoteller

Spies' gæster om Det vestlige Skiathos

Find din rejse til Det vestlige Skiathos