Se hoteller (10)

Rejser til Det vestlige Skiathos

Det vestlige Skiathos består af en perlerække af små strande og endnu mindre byer - perfekt til en ferie med masser af afslapning.
Det vestlige Skiathos strækker sig fra Vassilias i øst til Koukounaries i vest med småbyer som Kanapitsa, Kolios og Troulos derimellem, der hver og en har en lille strand og masser af charme. Ud over en række hyggelige små byer byder området på flere små strande, der bare venter på at bliver udforsket. Denne del af Skiathos er ret fredelig set i forhold til det livlige folkeliv i Skiathos by godt 10 kilometer væk. Så det er det vestlige Skiathos, du skal tage til, hvis du vil slappe af med lange dage på stranden, vandreture langs øens fine vandrestier eller en lille opdagelsesrejse udi græsk kogekunst. For ekstra mange ferieoplevelser kan du også starte med en uge på naboøen Skopelos og slutte af med en dejlig uge på det vestlige Skiathos.

Gode hoteller på det vestlige Skiathos

Når du bestiller en rejse med Spies, har du en vifte af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem. Vil du bo tæt på det græske hverdagsliv og måske selv lave mad, kan vi anbefale et af vores lejlighedshoteller, der ofte ligger i bekvem afstand til stranden. Er du derimod på udkig efter noget mere luksuriøst, tilbyder vi flere hoteller af høj standard, hvor du kan få en rigtig eksklusiv ferie.

Fredelige, lavvandede strande

Ude ved kysten findes der en masse bugter med strande. Et eksempel er Koukonaries, hvor pinjetræerne sætter scenen for en fantastisk, pittoresk strand, som anses for at være blandt Grækenlands 10 bedste. Ikke så langt derfra ligger Banana Beach, der også har helt fint, krystalklart vand. Her er det dog ofte yngre gæster, som lægger vejen forbi. Hvis man bevæger sig langs kystlinjen, er der aldrig langt til den nærmeste lavvandede, børnevenlige strand med roligt vand og faciliteter, der gør, man kan blive her hele dagen, hvis man vil.

Oplev Skiathos

Skiathos er en grøn og frodig ø med frugtplantager, olivenlunde og duftende pinjetræer. Det er nemt at komme rundt med bus, og eftersom afstandene er korte, har du her alle muligheder for at stifte bekendtskab med en ø, som med garanti bliver en af dine favoritter. Slap af på en af de mange strande, tag på shopping i Skiathos by, nyd en iskaffe på den livlige havnepromade, prøv kræfter med parasailing eller tag på endagstur til en af naboøerne - på en ferie til Skiathos er der mulighed for det hele.
Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Børnevenlige strande
 • Hoteller tæt på stranden
 • Luksushoteller
 • Prisvenlige hoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Det vestlige Skiathos

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Der ligger mange strande på det vestlige Skiathos. Her finder du alt fra den berømte strand Koukanaries i vest til den indbydende bugt, Achladies, i øst. Herimellem findes mange større og mindre strande, og ved de fleste ligger der en taverna, hvor du kan få lidt at spise og drikke. Fra starten af sæsonen til midten af juni tildeles licenserne, der giver tilladelse til at udleje liggestole samt drive tavernaer og strandbarer. Dette kan medføre, at visse strandfaciliteter ikke er mulige at gøre brug af, før denne tildeling er afsluttet.
Læs mere om strande på Skiathos.
Mad, drikke og natteliv
Det vestlige Skiathos byder på en række enkle tavernaer med lokale retter. Lægger du vejen forbi Skiathos by, bliver du mødt af et udbredt udvalg af snackbarer, fastfoodrestauranter, caféer, tavernaer med traditionel græsk mad og trendy restauranter, der ligger spredt over hele byen; langs gågaden, i den gamle bydel og ved havnen.
Nattelivet på det vestlige Skiathos er fredeligt.
Shopping
Der er ikke de store muligheder for shopping på det vestlige Skiathos, men i Skiathos by findes der til gengæld masser af butikker - især langs hovedgaden Papadiamantis Street samt i sidegaderne og de små stræder, der fører op til den gamle del af byen. Her finder du et stort udvalg af tøj, ure, briller og solbriller, sko, tasker og diverse souvenirs. Hovedgaden er ikke så lang, så det tager ikke mere end 10-15 minutter at gå fra den ene ende til anden.
Læs mere om shopping på Skiathos.
Sport og træning
Det vestlige Skiathos har et varieret og kuperet landskab og egner sig godt til mountainbiking. Der er også gode muligheder for dykning og andre former for vandsport samt vandring og klatring.
Aktiviteter og seværdigheder
Populære aktiviteter på det vestlige Skiathos inkluderer bådudflugter og friluftsaktiviteter i naturen.
Vil du udforske Skiathos, kommer du nemt rundt med bus, og afstandene er korte. Du kan også deltage i en arrangeret udflugt.
Udflugter
4 x 4 Adventure – med SUV til den nordlige del af Skiathos
4 x 4 Adventure – med SUV til den nordlige del af Skiathos
Skiathos har meget mere at tilbyde end fine strande og god mad. På denne udflugt kan du i løbet af en dag opleve fire forskellige dele af den ukendte, nordlige del af Skiathos. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Skopelos og Alonissos
Skopelos og Alonissos
Tag med på en skærgårdssejlads til naboøerne Skopelos og Alonissos og oplev en hel dag med seværdigheder, folkeliv, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Mamma Mia-turen
Mamma Mia-turen
Tag med på en heldagsudflugt med båd til naboøen Skopelos, hvor vi besøger indspilningssteder fra filmen "Mamma Mia", Milia-stranden og Panormos. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Hellige Skiathos
Hellige Skiathos
På denne udflugt ser vi nogle af Skiathos' mange kirker og klostre og bliver klogere på øens historie, religion og hverdagsliv, samtidig med at vi oplever atmosfæren og beundrer arkitekturen. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Snorklesafari
Snorklesafari
Tag med os på en skøn dag på havet, hvor du får mulighed for at udforske livet under havoverfladen omkring de nordlige Sporader. En perfekt udflugt for hele familien! Enkel frokost og drikkevarer til måltidet indgår.
Læs mere om udflugten
Sol og hav - en dag på havet
Sol og hav - en dag på havet
Oplev Skiathos fra sin allerbedste side og nyd en skøn dag i solen. Det er måske først, når du ser Skiathos fra havet, at du virkelig oplever, hvor kontrastfyldt og smuk øen er. Dette er en rigtig favorit blandt vores udflugter! Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
We're sailing
We're sailing
Er der noget bedre end at befinde sig ombord på en sejlbåd, når himlen og havet konkurrerer om at fremvise flest blå nuancer? Heldagsudflugt, hvor frokost og en drik indgår.
Læs mere om udflugten
Vinsmagning
Vinsmagning
Tag med os på vinsmagningsudflugt og grib chancen for at prøvesmage nogle udsøgte vine på en nyåbnet og unik vingård på Skiathos. Vinsmagning og snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Dykning i Skiathos' krystalklare vand
Dykning i Skiathos' krystalklare vand
Nyd den magiske verden under havoverfladen. Udflugten er egnet til både erfarne dykkere og nybegyndere. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Besøg på et hundeinternat og en smag af Grækenland
Besøg på et hundeinternat og en smag af Grækenland
En unik udflugt for dig, der er vild med hunde, og som gerne vil gøre en god gerning for Skiathos, møde lokalbefolkningen og nyde det græske køkken. Mad og drikke indgår.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Skiathos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Der er flere busstoppesteder tæt på Spies' hoteller langs hovedvejen på det vestlige Skiathos. Du kan også tage en taxi til Skiathos by og andre dele af øen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i de fleste supermarkeder og på mange restauranter. Hæveautomater findes. Man kan også hæve kontanter i banken i Skiathos by - husk at medbringe passet.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk tid +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Kuperet terræn og mange trapper. Der er meget trafik i Skiathos by, på ringvejen uden for byen og langs kysten til det område, hvor de fleste hoteller ligger. Medbring evt. en lommelygte og refleks, da flere veje ikke har belysning.
Vejr og klima
 • januar
13°7°
3
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
14°8°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
15°9°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • april
19°11°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
24°15°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
32°22°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°22°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
27°19°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
23°15°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
18°11°
3
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
14°9°
3
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til det vestlige Skiathos i sommerhalvåret.

Flyet lander i Skiathos Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel på det vestlige Skiathos. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Skiathos lufthavn til dit hotel er ca. 15-30 minutter (ca. 5-17 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Transporten foregår i bus eller minibus. Til visse hoteller må man gå det sidste stykke, da bussen ikke kan køre helt frem til hotellet - se mere i beskrivelsen under hvert enkelt hotel. Læs mere om transfer.

Ved en kombinationsrejse med Skopelos, hvor den første uge skal tilbringes på Skiathos, indgår transfer mellem hotellerne samt til lufthavnen ved hjemrejsen. Transfer til hotellet i Skiathos ved ankomsten indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ved en kombinationsrejse med Skopelos, hvor den første uge skal tilbringes på Skopelos, indgår transfer fra lufthavnen til Skopelos samt til hotellet på Skiathos. Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Find din rejse til Det vestlige Skiathos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.