Se hoteller (9)

Rejser til Skiathos by

Skiathos by er øens eneste større by med et rigt folkeliv og et stort udbud af både butikker og forlystelsesliv.
De fleste af øens indbyggere bor i Skiathos by, så det er her, du skal bo, hvis du ønsker en ferie med masser af folkeliv og samtidig gerne vil bo tæt på restauranter og shoppingmuligheder. I den ældre del af byen kan du tage en spadseretur og vinduesshoppe langs de små, snoede stræder, og på den hyggelige havnepromenade ligger caféerne og restauranterne som perler på en snor. Vil du shoppe, er hovedstrøget Papadiamantis et godt sted at starte - her finder du både eksklusive forretninger og souvenirbutikker. Får du lyst til en dukkert, er der kun en kort gåtur til stranden Megali Ammos, der ligger lige syd for byen.

Bo centralt i Skiathos by

Bestiller du en rejse med Spies til Skiathos by, kommer du til at bo centralt - alle vores hoteller ligger i bekvem gåafstand fra centrum og med gode restauranter og spændende butikker inden for rækkevidde.

Natteliv i Skiathos by

Nattelivet i Skiathos by har noget for alle - alt fra hyggelige loungebarer til udendørsdiskoteker, hvor man kan danse til den lyse morgen. Mange starter deres aften på halvøen Bouritzi, der ligger imellem byens to havne. Her kan du nyde en drink i solnedgangens skær til livemusik eller anden underholdning.

Oplev mere af Skiathos

Det er nemt at komme rundt med bus på Skiathos. Afstandene er korte, og busserne kører flere gange om dagen mellem Skiathos by og den populære strand Koukounaries på sydvestkysten. Du kan blot hoppe på bussen og stå af, hvor du føler for det undervejs - eller køre med helt til Koukounaries, som mange mener er øens smukkeste strand. En anden mulighed er at købe en guide over vandreture og begive dig ud på en af de mange ruter, der findes på øen. Du kan også besøge den gamle hovedstad Kastro, som ligger længst oppe i nord. Vil du opleve endnu mere i ferien, kan du også kombinere din rejse til Skiathos med en uge på Skopelos.
Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
 • Kort transfer
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Skiathos by

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Skiathos by har ingen strande, men omkring en kilometer uden for centrum findes den grovkornede sandstrand Megali Ammos, hvor der tilbydes faciliteter som liggestole, vandsport og tavernaer. I starten af sommersæsonen frem til cirka midt juni tildeles licenserne, som giver lov til at udleje strandfaciliteter som solstole. Dette kan medføre, at diverse strandfaciliteter ikke er mulige at gøre brug af, før denne tildeling er afsluttet.
Læs mere om strande på Skiathos.
Mad, drikke og natteliv
Skiathos by byder på et hav af restauranter med både traditionelle græske retter og international mad. Her findes alt fra lokale tavernaer til trendy restauranter, og de fleste ligger langs gågaden, i Skiathos gamle bydel og i havneområdet.
Nattelivet i Skiathos by er varieret og omfatter såvel cocktailbarer og trendy loungebarer som musikbarer og natklubber.
Shopping
Skiathos by byder på gode shoppingmuligheder, især langs hovedstrøget Papadiamantis Street og i sidegaderne til strøget. Her kan du finde både tøj, sko, lædervarer, keramik, souvenirs og meget andet.
Læs mere om shopping på Skiathos.
Sport og træning
Skiathos by er et godt udgangspunkt for vandring i nærområdet. På øen er der også mulighed for klatring, mountainbiking, dykning og andre former for vandsport.
Aktiviteter og seværdigheder
Skiathos by er øens eneste rigtige by, og det er hyggeligt at spadsere omkring i den gamle bydel og udforske de hyggelige og i mange tilfælde maleriske smalle stræder.
I Skiathos by kan du besøge kirken og klokketårnet Agios Nikolaos eller den kendte forfatter Alexandros Papadiamantis' tidligere bolig, som nu er indrettet som museum. Du kan også begive dig til den gamle hovedstad Kastro, som ligger på nordspidsen af øen. Vil du opleve to øer i ferien, kan du også kombinere din rejse til Skiathos med en uge på naboøen Skopelos.
Udflugter
4 x 4 Adventure – med SUV til den nordlige del af Skiathos
4 x 4 Adventure – med SUV til den nordlige del af Skiathos
Skiathos har meget mere at tilbyde end fine strande og god mad. På denne udflugt kan du i løbet af en dag opleve fire forskellige dele af den ukendte, nordlige del af Skiathos. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Skopelos og Alonissos
Skopelos og Alonissos
Tag med på en skærgårdssejlads til naboøerne Skopelos og Alonissos og oplev en hel dag med seværdigheder, folkeliv, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Mamma Mia-turen
Mamma Mia-turen
Tag med på en heldagsudflugt med båd til naboøen Skopelos, hvor vi besøger indspilningssteder fra filmen "Mamma Mia", Milia-stranden og Panormos. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Hellige Skiathos
Hellige Skiathos
På denne udflugt ser vi nogle af Skiathos' mange kirker og klostre og bliver klogere på øens historie, religion og hverdagsliv, samtidig med at vi oplever atmosfæren og beundrer arkitekturen. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Snorklesafari
Snorklesafari
Tag med os på en skøn dag på havet, hvor du får mulighed for at udforske livet under havoverfladen omkring de nordlige Sporader. En perfekt udflugt for hele familien! Enkel frokost og drikkevarer til måltidet indgår.
Læs mere om udflugten
Sol og hav - en dag på havet
Sol og hav - en dag på havet
Oplev Skiathos fra sin allerbedste side og nyd en skøn dag i solen. Det er måske først, når du ser Skiathos fra havet, at du virkelig oplever, hvor kontrastfyldt og smuk øen er. Dette er en rigtig favorit blandt vores udflugter! Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
We're sailing
We're sailing
Er der noget bedre end at befinde sig ombord på en sejlbåd, når himlen og havet konkurrerer om at fremvise flest blå nuancer? Heldagsudflugt, hvor frokost og en drik indgår.
Læs mere om udflugten
Vinsmagning
Vinsmagning
Tag med os på vinsmagningsudflugt og grib chancen for at prøvesmage nogle udsøgte vine på en nyåbnet og unik vingård på Skiathos. Vinsmagning og snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Dykning i Skiathos' krystalklare vand
Dykning i Skiathos' krystalklare vand
Nyd den magiske verden under havoverfladen. Udflugten er egnet til både erfarne dykkere og nybegyndere. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Besøg på et hundeinternat og en smag af Grækenland
Besøg på et hundeinternat og en smag af Grækenland
En unik udflugt for dig, der er vild med hunde, og som gerne vil gøre en god gerning for Skiathos, møde lokalbefolkningen og nyde det græske køkken. Mad og drikke indgår.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Skiathos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Der kører busser fra Skiathos by til øens mest populære strande. Fra Skiathos by går der også både til Alonissos og Skopelos samt badebåde til andre dele af øen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i de fleste supermarkeder og på mange restauranter. Der findes hæveautomater i Skiathos by. Man kan også hæve kontanter i banken - husk at medbringe passet.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk tid +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Kuperet terræn og mange trapper. Der er meget trafik i Skiathos by, på ringvejen uden for byen og langs kysten til det område, hvor de fleste hoteller ligger. Medbring evt. en lommelygte og refleks, da flere veje ikke har belysning.
Vejr og klima
 • januar
13°7°
3
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
14°8°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
15°9°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • april
19°11°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
24°15°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
32°22°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°22°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
27°19°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
23°15°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
18°11°
3
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
14°9°
3
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Skiathos by i sommerhalvåret.

Flyet lander i Skiathos Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Skiathos by. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra lufthavnen til dit hotel er ca. 5-10 minutter (ca. 1-2 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Transporten foregår i bus eller minibus, og til de fleste hoteller må man gå det sidste stykke, da bussen ikke kan køre helt frem til hotellet - se mere under hver enkelt hotelbeskrivelse. Læs mere om transfer.

Ved en kombinationsrejse med Skopelos, hvor den første uge skal tilbringes på Skiathos, indgår transfer mellem hotellerne samt til lufthavnen ved hjemrejsen. Transfer til hotellet i Skiathos ved ankomsten indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ved en kombinationsrejse med Skopelos, hvor den første uge skal tilbringes på Skopelos, indgår transfer fra lufthavnen til Skopelos samt til hotellet på Skiathos. Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Find din rejse til Skiathos by
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.