Se hoteller (9)

Rejser til Skiathos by

Skiathos by er øens eneste større by med et rigt folkeliv og et stort udbud af både butikker og forlystelsesliv.
De fleste af øens indbyggere bor i Skiathos by, så det er her, du skal bo, hvis du ønsker en ferie med masser af folkeliv og samtidig gerne vil bo tæt på restauranter og shoppingmuligheder. I den ældre del af byen kan du tage en spadseretur og vinduesshoppe langs de små, snoede stræder, og på den hyggelige havnepromenade ligger caféerne og restauranterne som perler på en snor. Vil du shoppe, er hovedstrøget Papadiamantis et godt sted at starte - her finder du både eksklusive forretninger og souvenirbutikker. Får du lyst til en dukkert, er der kun en kort gåtur til stranden Megali Ammos, der ligger lige syd for byen.

Bo centralt i Skiathos by

Bestiller du en rejse med Spies til Skiathos by, kommer du til at bo centralt - alle vores hoteller ligger i bekvem gåafstand fra centrum og med gode restauranter og spændende butikker inden for rækkevidde.

Natteliv i Skiathos by

Nattelivet i Skiathos by har noget for alle - alt fra hyggelige loungebarer til udendørsdiskoteker, hvor man kan danse til den lyse morgen. Mange starter deres aften på halvøen Bouritzi, der ligger imellem byens to havne. Her kan du nyde en drink i solnedgangens skær til livemusik eller anden underholdning.

Oplev mere af Skiathos

Det er nemt at komme rundt med bus på Skiathos. Afstandene er korte, og busserne kører flere gange om dagen mellem Skiathos by og Koukounaries-stranden, så du behøver ikke planlægge for meget i forvejen. Du kan blot hoppe på bussen og stå af, hvor du føler for det undervejs - måske ved Koukounaries, som mange mener er øens smukkeste strand. En anden mulighed er at købe en guide over vandreture og begive dig ud på en af de mange ruter, der findes på øen. Du kan også besøge den gamle hovedstad Kastro, som ligger længst oppe i nord.

Rejser til flere øer

Hvis du bestiller to ugers ferie har du mulighed for at kombinere flere øer på samme rejse. Oplev Skiathos' smukke naboø Skopelos der er kendt fra Mama Mia-filmen, eller besøg naturskønne Alonissos hvor du kan vandre og dykke. Du vælger selv, hvilke af disse tre øer, du vil kombinere, og bor en uge på hver ø.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Prisvenlige hoteller
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  • Kort transfer

Spies' gæster om Skiathos by

Find din rejse til Skiathos by