Sunwing Family Resorts til konferencer
Sunwing

Konference- eller grupperejse til Sunwing Family Resorts

Vores Sunwing Family Resorts byder på masser af muligheder for større grupper: skønne poolområder, gode træningsmuligheder, store konferencelokaler, flere restauranter og fantastisk underholdning.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

Mallorca
Sunwing Alcudia Beach har en perfekt beliggenhed ved en bred, kilometerlang strand og egner sig til såvel træningshold som større grupper.

Sunwing Arguineguín Seafront
Sunwing

Sunwing Arguineguín Seafront

Gran Canaria
Hotellet har flere store konferencelokaler og grupperum, og den varierede natur lige uden for hotellet passer perfekt til både løbetræning og cykelture.

Sunwing Fañabé Beach
Sunwing

Sunwing Fañabé Beach

Tenerife
Med sin perfekte beliggenhed byder hotellet ikke blot på gode konferencefaciliteter, men også på en fantastisk mulighed for at opleve den smukke ø.

Sunwing Kallithea Beach
Sunwing

Sunwing Kallithea Beach

Rhodos
Med sine store poolområder og lokaler med plads til op til 350 personer passer hotellet perfekt til grupperejsen med rigtig mange deltagere.

Sunwing Makrigialos Beach
Sunwing

Sunwing Makrigialos Beach

Kreta
Dejligt hotel ved havet velegnet til såvel konferencer for op til 100 personer som til dem, der gerne vil på en trænings- eller grupperejse til charmerende Kreta.

Sunwing Sandy Bay
Sunwing

Sunwing Sandy Bay Beach

Cypern
Hotellet er med sine mange mødelokaler, indbydende pools, hyggelige restauranter og gode træningsmuligheder velegnet til både større og mindre grupper.

Kontakt os

Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud

Når I bestiller en grupperejse med Spies, får I en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige grupperejse.