Hoteller (16)

Rejser til Goa

En rejse til Goa byder på kilometerlange strande, krydrede dufte, en venlig lokalbefolkning og myldrende markeder med shopping til lave priser.
Goa er Indiens mindste delstat og ligger på landets vestlige kyst. Både indere og udenlandske besøgende rejser hertil hvert år for at opleve de tropiske sandstrande, små, stemningsfulde landsbyer, rismarker og UNESCO-kronede kirker.

Kultur og historie i Goa

Når du bestiller din rejse til Goa med Spies, kan du enten bo i den nordlige eller sydlige del af regionen. Ca. midtvejs på den 100 km lange kystlinje ligger Goas hovedstad Panaji, som er en udflugt værd, hvis du gerne vil have en større portion af områdets historie og kultur med i rygsækken. Her kan du bl.a. besøge kunstgallerier, gode caféer, templer, kirker og hyggelige parker.

Langstrakte sandstrande

Du vil ikke blive skuffet over udvalget af strande, hvis du rejser til Goa. Mest kendt er formodentlig de lange, gyldne strande i turistbyerne Candolim, Baga og Calangute. Søger du en mere afslappet boheme-stemning, skal du i stedet besøge strandende i Vagator, Arambol og Anjuna. Hvis du rejser i januar, kan du være heldig at se havskildpadderne kravle op på stranden for at lægge sine æg. Det er vigtigt, at du viser hensyn og lader dyrene og æggene være i fred.

Spies' rejser til Goa

Spies tilbyder rejser til Goa året rundt, og du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, samt hvor længde du vil være væk. Du kan også vælge at bestille to eller flere hoteller i forskellige områder, så du kan nå at se mere af Goa i løbet af din ferie. Spies har både hoteller i det nordlige og sydlige Goa, og begge steder finder du noget, der passer til de fleste budgetter og ønsker. Er kun det bedste godt nok, skal du bestille et af vores luksushoteller, og vil du slippe for at have tegnebogen oppe af lommen på ferien, skal du vælge et hotel med All Inclusive.
  • Valgfri rejselængde
  • Året rundt
  • Kilometerlange sandstrande
  • Historie
Find dit hotel
Find din rejse til Goa

Rejser til Goa

Det nordlige Goa
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Natteliv
Det nordlige Goa byder både på aktiviteter, spændende shoppingmuligheder og interessante seværdigheder.
Det sydlige Goa
  • Restauranter og barer
En rejse til det sydlige Goa byder på kilometerlange strande, spændende restauranter, interessante seværdigheder og en chance for at opleve det landlige Indien.

Inspiration og rejsetips til Indien

Indiens højdepunkter

En rejse til Indien er et minde for livet. Her er folkemylder, eksotiske dufte og farver overalt. Vores rejseekspert Kajsa har samlet Indiens højdepunkter her.