Se hoteller (5)

Rejser til Det sydlige Goa

Glæd dig til at opleve det sydlige Goa med kilometerlange strande, spændende mad og fantastiske udflugter i det landlige Indien.
Det sydlige Goa er mere fredeligt og afslappet end den nordlige del. I syd er strandene både længere og bredere - perfekt for dig, der søger en ferie med masser af sol og afslapning ved havet. Vil du se dig lidt omkring på egen hånd, kan du leje en cykel og begive dig på udflugt til små landsbyer og opleve smuk natur samt historiske lev som St. Augustine-kirken, Pandava-grotterne og Jain Basti-ruinerne. Byerne i det sydlige Goa har en mere enkel og landlig stemning end i det nordlige Goa, selv om man er begyndt at udbygge infrastrukturen og planlægger nye hoteller langs kysten. Men trods dette finder du på din rejse til det sydlige Goa stadig en hel del uberørte steder og spændende byer, for eksempel Goas næststørste by Margao.

Luksushoteller i Goa

Vil du bo i luksuriøse omgivelser på din rejse til det sydlige Goa, tilbyder vi flere hoteller af høj standard. Tag f.eks. et kig på Alila Diwa Goa, som ligger omgivet af rismarker blot en kort gåtur fra Sunset Beach.

Skræddersy din rejse til det sydlige Goa

Når du bestiller din rejse til det sydlige Goa hos Spies, flyver du med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Du kan også kombinere din rejse med et ophold i det nordlige Goa, hvis du vil opleve en anden side af denne alsidige indiske delstat.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller direkte på stranden
  • Kilometerlange strande

Spies' gæster om Det sydlige Goa

Find din rejse til Det sydlige Goa

Inspiration og rejsetips til Indien

Indiens højdepunkter

En rejse til Indien er et minde for livet. Her er folkemylder, eksotiske dufte og farver overalt. Vores rejseekspert Kajsa har samlet Indiens højdepunkter her.