Se hoteller (11)

Rejser til Det nordlige Goa

En rejse til det nordlige Goa er et farverigt ensemble af fantastiske strande, spændende shopping og et stort udvalg af oplevelser og seværdigheder.
Det nordlige Goa er kendt for sine nærmest legendariske strande med navne som Calangute og Candolim i toppen af listen, og her kommer du uden tvivl til at tilbringe en stor del af ferien. Gå heller ikke glip af en udflugt eller to til byen Mapusa, hvor du hver fredag kan gå på opdagelse i de farvestrålende markedsgader. Du kan også let komme ned til Panaji, hvor du møder en unik og fascinerende blanding af portugisisk og indisk. På vej hertil bør du stoppe ved Reis Magos og nyde synet af en af delstatens ældste kirker. Lej også gerne en cykel og kør omkring i dit eget tempo; det er nemlig tit de små, uventede oplevelser, der giver de bedste ferieminder i det nordlige Goa.

Denne tidligere portugisiske koloni adskiller sig på flere måder fra resten af Indien. Dels er den mere velstående, og atmosfæren er anderledes. Livsstilen er ubesværet, og overalt møder du nysgerrige, lidt generte mennesker med glade smil. Her ser du farvestrålende sarier, kaotiske markeder, hellige mænd, hellige køer og et mylder af mennesker. Goa er desuden et af de absolut billigste rejsemål i hele Spies' rejseverden. Her betaler du sjældent mere end en halvtredser for en god toretters middag, og hvis du kan lide at shoppe, er Goa det rene Paradis!

Spændende shopping

Hvis du vil have et minde med hjem fra din rejse til det nordlige Goa, er det bare at holde øjnene åbne. Overalt finder du små strande og butikker, som sælger både håndværk og tøj. Er du nysgerrig og lidt eventyrlysten, kan du godt regne med at blive belønnet, og er du interesseret i shopping, er der gode muligheder for at gøre et kup. Dyrt er her aldrig, og hvis du er god, kan du endda prutte prisen lidt ned.

Goa med Spies

Bestiller du en rejse til det nordlige Goa med Spies, kan du vælge imellem flere hoteller med pool og god beliggenhed i kort gåafstand fra stranden. Eftersom du rejser du med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Og hvis du vil have dobbelt op på oplevelser, kan du kombinere rejsen med et af vores andre spændende rejsemål.
Tips og nyttig info
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde
  • Kilometerlange strande
  • Gode shoppingmuligheder

Spies' gæster om Det nordlige Goa

Find din rejse til Det nordlige Goa

Inspiration og rejsetips til Indien

Indiens højdepunkter

En rejse til Indien er et minde for livet. Her er folkemylder, eksotiske dufte og farver overalt. Vores rejseekspert Kajsa har samlet Indiens højdepunkter her.