Se hoteller (11)

Rejser til Montego Bay

Jamaica, Jamaica
Montego Bay lokker med legandariske strande, fine hoteller og spændende udflugter. Velkommen til Jamaicas førende ferieby!
På en ferie til Jamaica er det et must at besøge Montego Bay, som har en lokal atmosfære, selv om det er en af østatens førende feriebyer med bl.a. lækre strande og The Hip Strip: en gade, der strækker sig fra lufthavnen til downtown og byder på alt fra natklubber og barer til souvenirbutikker og spisesteder med lokale specialiteter. Montego Bay byder også på et stort udvalg af vandsport og forskellige seværdigheder og er et rejsemål velegnet til såvel par som børnefamilier.

Rutefly og kort transfer

Spies tilbyder rejser til Jamaica med rutefly. Det betyder, at du frit kan vælge, hvornår du vil rejse – og hvor længe. Når du er ankommet til Jamaica, venter der kun en kort køretur fra lufthavnen til dit hotel, inden du kan lægge dig ved poolen i solens varme stråler og begynde afslapningen.

Vælg dit favorithotel i Montego Bay

Spies har et hotel til enhver smag, uanset om du ønsker, det skal være i udkanten af Montego Bay eller langs The Hip Strip. Her findes f.eks. hoteller for voksne, der har en aldersgrænse på 18 år. Så hvis du ønsker at koble helt af på din ferie, finder du let et hotel, der passer til dig. Er du mere interesseret i et All Inclusive-hotel, er der flere udmærkede muligheder. Og vil du helst have et hotel tæt på havet, vil du opdage at de fleste af vores hoteller, ligger lige ned til vandkanten.

Strandferie i Montego Bay

Montego Bays strande er koncentreret omkring The Hip Strip. Her finder du den kendte strand, Doctor's Cave Beach, med kridhvidt sand og turkisfarvet vand. Lidt længere væk ligger de lidt mindre kendte strande, Cornwall Beach og Dead End Beach. Her er det ikke svært at tilbringe hele dagen på en solstol, og du behøver ikke være bekymret for høje bølger, eftersom strandene i Montego Bay ligger gemt bag et koralrev, der ligger et par hundrede meter ude i vandet.

Udforsk Jamaica

Har du lyst til at udforske mere af denne spændende ø, anbefaler vi, at du tager med på en af vores spændende udflugter. Hvad med at besøge Kingston og Bob Marley-museet, Rick's Café eller Black River & YS Falls? Her finder du storslået natur og et 40 meter højt vandfald i syv forskellige niveauer.
Tips og nyttig info
  • Kort transfer
  • Gode strande
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller for voksne
  • All Inclusive

Spies' gæster om Montego Bay

Find din rejse til Montego Bay