Se hoteller (5)

Velkommen til Cavtat - en stemningsfuld lille by ved Dalmatiens kyst, hvor du kan se frem til en afslappende ferie med god mad, herlige svømmeture og smukke oplevelser.

Cavtat ligger på en frodig lille halvø godt 15 kilometer sydøst for Dubrovnok. Byen er ikke stor med sine under 2.000 indbyggere, men den har alligevel masser af byde på: krystalklart vand, maleriske stræder og en hyggelig atmosfære for den, der søger en ferie med lokalt folkeliv, god mad og et roligt tempo.

Cavtat

Cavtat er en by med en lang historie. Det mærker man især, når man går omkring på de blankslidte brosten i den bilfrie del af den gamle bydel blandt renæssancepaladser og romerske fortidslevn. Ved havet byder en fin havnepromenade på et væld af lokale restauranter og barer, og har du lyst til en spadseretur, kan du følge den skyggefulde strandpromenade langs kysten til en af områdets mange små bugter eller strande, hvor du kan tage dig et forfriskende dyp.

Montenegro og Dubrovnik

Cavtat ligger ikke langt fra grænsen til Montenegro, og det kan sagtens lade sig gøre at tage på en spændende endagsudflugt dertil - det er nemmest, hvis du lejer en bil. En anden udflugtsmulighed er at tage båden til Dubrovnik, hvis smukke gamle bydel er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Din rejse til Cavtat

Bestiller du en rejse til Cavtat med Spies, har du en håndfuld hoteller at vælge imellem - flere med en beliggenhed tæt på stranden. Eftersom du flyver med rutefly, vælger du også selv afrejsedag og rejselængde og kan derfor skræddersy din rejse helt efter dit eget hoved.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Hoteller på stranden
 • Historie
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cavtat

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
12°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
13°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • marts
14°8°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • april
17°11°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • maj
21°14°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • juni
25°18°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • juli
29°21°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • august
28°21°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • september
25°18°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • oktober
21°14°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • november
17°10°
3
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • december
14°8°
3
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Der er en del grusstrande og klipper langs kysten ved Cavtat. Hvis du vil bade ved klipper eller strande med store sten, er det en god idé at bruge badesko, som kan købes de fleste steder på rejsemålet.
Fly og transfer

Afrejse

Du kan rejse til Cavtat hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Dubrovnik Lufthavn til Cavtat er ca. 10-15 minutter (ca. 8 km) . Ventetid i lufthavnen må påregnes.
Mad, drikke og natteliv
I Cavtat har du masser af restauranter at vælge mellem. Her er flere udeserveringer, hvor du kan spise både lokal mad og internationale retter.
Nattelivet i Cavtat er beskedent. Her er nogle få pubber og strandklubber, men vil have mere at vælge mellem, kan du tage til Dubrovnik.
Shopping
Cavtat er ikke ligefrem kendt for sine shoppingmuligheder. Her er en række mindre butikker inde i centrum, mens udbuddet er langt større i Dubrovnik.
Sådan kommer du omkring
Det er nemmest at gå rundt inde i Cavtat. Hvis du vil omkring og udforske Dubrovniks riviera, kan du tage bus, båd eller leje en bil.
Fakta

Vores service

Opholdet i Cavtat er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum ved ophold i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Danske provisoriske pas, danske forlængede pas og EU-nødpas anerkendes ved både ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Kroatiens ambassade på telefon 33 91 33 26 for yderligere oplysninger.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Kroatiens ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Kroatien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Kroatien

Gæster på kroatiske hoteller skal betale en hotelskat på ca. 10 HRK pr. person/nat. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse.

Valuta og kreditkort

Kroatiske kuna (HRK). Der findes flere hæveautomater og vekselkontorer.

El

220 V.

Sprog

Kroatisk. De fleste, som arbejder i turistbranchen, taler også tysk og engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Cavtat