Se hoteller (4)
Velkommen til Cavtat - en stemningsfuld lille by ved Dalmatiens kyst, hvor du kan se frem til en afslappende ferie med god mad, herlige svømmeture og smukke oplevelser.
Cavtat ligger på en frodig lille halvø godt 15 kilometer sydøst for Dubrovnok. Byen er ikke stor med sine under 2.000 indbyggere, men den har alligevel masser af byde på: krystalklart vand, maleriske stræder og en hyggelig atmosfære for den, der søger en ferie med lokalt folkeliv, god mad og et roligt tempo.

Cavtat

Cavtat er en by med en lang historie. Det mærker man især, når man går omkring på de blankslidte brosten i den bilfrie del af den gamle bydel blandt renæssancepaladser og romerske fortidslevn. Ved havet byder en fin havnepromenade på et væld af lokale restauranter og barer, og har du lyst til en spadseretur, kan du følge den skyggefulde strandpromenade langs kysten til en af områdets mange små bugter eller strande, hvor du kan tage dig et forfriskende dyp.

Montenegro og Dubrovnik

Cavtat ligger ikke langt fra grænsen til Montenegro, og det kan sagtens lade sig gøre at tage på en spændende endagsudflugt dertil - det er nemmest, hvis du lejer en bil. En anden udflugtsmulighed er at tage båden til Dubrovnik, hvis smukke gamle bydel er på UNESCO's Verdensarvsliste.

Din rejse til Cavtat

Bestiller du en rejse til Cavtat med Spies, har du en håndfuld hoteller at vælge imellem - flere med en beliggenhed tæt på stranden. Eftersom du flyver med rutefly, vælger du også selv afrejsedag og rejselængde og kan derfor skræddersy din rejse helt efter dit eget hoved.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller på stranden
  • Historie
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Cavtat

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Cavtat