Bulgarien

Find dit rejsemål i

Bulgarien

Hvilket rejsemål i Bulgarien er for dig?

Er du usikker på, hvilket område i Bulgarien der passer til dine behov? Bulgarien er et alsidigt ferieland med gode forhold for både familieferie, kærestetur og pigeferie, så du finder nemt et område, der passer til dig.

Albena - for småbørnsfamilier

Albena er med sin kilometerlange, lavvandede sandstrand og fredelige omgivelser mange småbørnsfamiliers favorit. Hvis man ønsker et afbræk fra afslapning og solbadning, er der gode muligheder for vandski, parasailing, ridning, minigolf og bowling. Der er også gode muligheder for bådudflugter.
Mange forbinder Bulgarien med støjende diskoteker og festglade unge, men aftenlivet i Albena er roligt, og byen stilner af ved 23-tiden.

Bestil rejse til Albena

Flamingo

Family Garden Flamingo er et komfortabelt og børnevenligt hotel tæt på både stranden og centrum af Albena.

Balchik

Botanical Garden i Balchik

Charmerende Balchik - for kærestepar

Balchik er en hyggelig, lille by ved havet. Her rejser man til for at slappe af og nyde stranden, solen og hinanden. Meget af byens charme består i, at den stadig er så uspoleret, og den maleriske bykerne er et ideelt komplement til strandene og den fine strandpromenade. Balchik byder på seværdigheder, som den tidligere rumænske dronning Maries sommerresidens og de tilhørende smukke haver.

Bestil rejse til Balchik

Golden Sands - for vennerne

Golden Sands er populær og velegnet til næsten alle. Sandstranden er lang og bred, restauranterne er mange, og der er også gode muligheder for at feste i nattelivet.

Hvis man vil opleve mere i ferien, kan man fra Golden Sands tage på udflugt til shoppingbyen Varna, nabolandet Rumænien eller til og med den eksotiske storby i øst – Istanbul.

Bestil rejse til Goldens Sands

Pariserhjul i Golden Sands

Golden Sands Black Sea Coast