Se hoteller (13)

Rejser til Benalmadena

På din rejse til hyggelige Benalmadena finder du hurtigt dine egne yndlingssteder.
Benalmadena er en andalusisk perle, som ligger på kyststrækningen vest for Málaga og ca. 35 km fra det populære ferieområde Marbella. Området er kendt for sit milde klima og består af flere dele, som tilsammen har noget at tilbyde for enhver smag.

Strandliv i Benalmadena

I Benalmadena Costa ligger stranden, de fleste hoteller, den livlige marina og en fin strandpromenade med caféer, barer og masser af restauranter med både andalusisk og international mad. Får du lyst til at shoppe, kan du begive dig til Arroyo de la Miel, som har et lille udvalg af butikker. Om sommeren kan du tilbringe feriedagene på den grovkornede sandstrand, hvor der også tilbydes forskellig slags vandsport, og når mørket falder på, kan du nyde en hyggelig middag på en restaurant i marinaen, måske efterfulgt af et besøg på en bar eller natklub.

Naturskønne omgivelser

På din ferie i Benalmadena må du ikke gå glip af Benalmadena Pueblo, en karakteristisk andalusisk by med hvidkalkede huse og tydelige levn fra såvel romersk som arabisk kultur. Byen ligger i naturskønne omgivelser og indbyder til stille spadsereture med smukke udsigter og lange eftermiddage på en af de hyggelige caféer eller restauranter, som serverer lækre lokale specialiteter. Besøg også Arroyo de la Miel, som er en lidt større by med et bredere udvalg af både mad og shoppingmuligheder.

Seværdigheder i Benalmadena

Benalmadena er et glimrende udgangspunkt for udflugter. Der kører busser, men vi anbefaler varmt, at du lejer en bil, hvis du vil på lidt længere ture. Besøg f.eks. Torremolinos, hovedbyen Malaga og ferieparadiset Marbella. Der findes også flere gode udflugtsmål i nærområdet. Et besøg i det lokale tivoli eller Sealife plejer at være populært, især blandt de lidt yngre gæster. Benalmadena har noget for enhver smag, uanset alder og interesser.

Spies' rejser til Benalmadena

Når du bestiller din rejse til Benalmadena hos Spies, kan du vælge mellem hoteller for enhver smag og tegnebog. Du bestemmer selv, hvor længe du vil være væk, og hvilken dag du vil rejse. Mere fleksibelt kan det kan ikke gøres.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Fine strande
  • Lang strandpromenade
  • Mange restauranter
  • Børnevenlige strande

Spies' gæster om Benalmadena

Find din rejse til Benalmadena