Udflugter, Palma

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Valldemossa og Sóller (kan bestilles hjemmefra)

Valldemossa og Sóller (kan bestilles hjemmefra)

Besøg to af Mallorcas mest stemningsfulde byer, Valldemossa og Sóller, med bus. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

I bjergkæden Serra de Tramuntana er der en meget frodig dal. Her, 400 meter over havet, ligger den mallorcinske by Valldemossa. Byen kom på verdenskortet, da komponisten Frédéric Chopin og hans veninde valgte at tilbringe en kold og regnfuld vinter i byen.

Når vi nærmer os Valldemossa sydfra, bliver vi mødt af en vidunderlig udsigt over byen, hvor de traditionelle huse næsten ser ud, som om de klamrer sig til hinanden. Efter en rolig spadseretur i de brostensbelagte gader med de smukke huse og den pragtfulde beplantning får du en stund på egen hånd. Grib chancen for at nyde en kop kaffe på torvet eller udforske den gamle bykerne. Herfra tager bussen os med gennem gamle olivenlunde langs kysten. Udsigten mod bjergene på den ene side og ud over det blå Middelhav på den anden side er ubeskrivelig! Derefter går turen til den franskinspirerede by Sóller. Her stiger vi ombord på en af de hyggelige sporvogne, som tager os med videre ned til havnebyen Puerto de Sóller. Undervejs passerer vi de grønne og frodige citrusplantager, som har gjort Sóller så berømt.

Dette er en udflugt for den kræsne gæst.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost og drikkevarer til frokost indgår ikke.

Entré:
Billet til sporvognen indgår i udflugtsprisen.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko, en flaske vand og kamera. I visse perioder kan der være lidt køligt i Valldemossa. Medbring derfor gerne en lun trøje.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Vi går en lille tur i Valldemossa og en lidt længere tur i Sóller. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding. Udflugten gennemføres i perioden april-september. Kontakt venligst os for information om de præcise datoer.

Grottetur med besøg i Manacor (kan bestilles hjemmefra)

Grottetur med besøg i Manacor (kan bestilles hjemmefra)

Underjordisk mystik, Majoricaperler og et lokalt marked. Vi benytter også lejligheden til at prøvesmage nogle af øens klassiske likører.

Læs mere Skjul

Dagen starter med et ophold i den gamle håndværksby Manacor. Byen er blevet verdensberømt for sin produktion af Majorica-perler, som anses for at være de fineste kunstfremstillede perler i verden kun overgået af ægte perler og kulturperler. Her får vi at se, hvordan de skinnende perler bliver fremstillet af glas og fiskeskæl. Byens mandagsmarked er et besøg værd. Her kan man bl.a. gøre gode køb blandt alt fra kunsthåndværk, tøj, sko og souvenirer til blomster.

Derefter går turen til Hams-grotterne, som blev opdaget i 1905. Vi begiver os ned i mørket, forbi mystiske huler og enorme grotter. Det giver ekko, når vanddråberne langsomt falder ned på de glinsende stalagmitter. I loftet kan man se stalaktitter, hvis specielle formationer sætter fantasien i gang.

Længst nede i grotterne findes der en underjordisk sø, Venice-søen. Her standser vi op og lytter til en smuk og stemningsfuld koncert. Lyset slukkes, og frem mellem klipperne glider oplyste både stille frem med musikere ombord.

Vi afslutter dagen med et besøg på en keramik- og likørfabrik, hvor vi får mulighed for at prøvesmage et stort antal forskellige likører. Besøget er en udmærket chance for at smage øens egen likør, palo, og den specielle urtelikør, hierbas.

Udflugten gennemføres i perioden april-september.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost og drikkevarer til frokost indgår ikke.

Morgenmad/frokost på egen hånd:
Frokost kan købes på restaurant Sa Gruta. Vi stopper ca. en time i Sa Gruta.

Entré:
Entré til Cuevas/Hams-grotterne indgår.

Husk at medbringe:
En lun trøje, gode spadseresko, en flaske vand og kamera.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Mange trapper og niveauforskelle i grotterne. Der kan være glat på grund af fugt eller vand, som drypper ned. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.

Son Amar

Son Amar

En festlig aften med underholdning i verdensklasse på legendariske Son Amar!

Læs mere Skjul

Denne traditionsrige herregård har siden 1963 været hjemsted for mange populære og spektakulære aftenshows, som har givet de besøgende fængslende oplevelser. Son Amar er kendt for at byde på artister fra hele verden, og sammen udgør de en fantastisk blanding af entertainere, som byder på en uforglemmelig aften.

Årets magiske koreografi er en fantastisk blanding af forskellige stilarter og kulturer fra øst til vest, som åbner vores hjerter og sind, samtidig med at den byder på en blanding af international dans og musik, svimlende akrobatik, herlige komiske indslag, et hedt flamencoshow i verdensklasse og meget mere.

Grib chancen for at opleve Son Amars fantastiske show - det er helt klart en forestilling i verdensklasse.

Vi tilbyder billettypen GOLD med transport fra de fleste af vores rejsemål.

Mad og drikke:
3-retters middag og drikkevarer til middagen indgår.

Tid:
Afgang fra hotellet ca. kl. 17.30-18.30. På Son Amar ca. kl. 19–24.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Marked, vin og tapas - fra syd (kan bestilles hjemmefra)

Marked, vin og tapas - fra syd (kan bestilles hjemmefra)

Se mere af Mallorca. Tag med på markeder, op i bjergene og ned til Puerto de Pollensa. En let frokost indgår.

Læs mere Skjul

På denne heldagsudflugt kører vi nordpå langs bjergkæden Tramuntana sammen med vores skandinavisktalende guide, som vil være sammen med os hele dagen. Vi starter med et besøg i byen Puerto de Pollensa og det lokale marked. Her samles lokalbefolkningen for at sludre om ugens begivenheder og for at købe friske grønsager. Her får du tid på egen hånd, så du kan nå at opleve den lokale atmosfære i ro og fred.

Ved frokosttid standser vi hos vores samarbejdspartner Purowool. Her bliver der serveret frokost, samtidig med at Purowool præsenterer deres produkter for os. Hvis du bliver interesseret i nogle af produkterne, kan du bestille til en meget nedsat pris.

Efter besøget i nord sætter vi kursen lidt tilbage mod syd men drejer af til byen Inca og et besøg på vingården Bodegas Munar. Her går vi en tur gennem vinplantagen og op til selve bodegaen, hvor vi får et indblik i selve vinproduktionen, inden vi gør os klar til turens højdepunkt, hvor vi smager på forskellige vine og udvalgte tapasretter. Vores flinke værtinde, som driver denne familieejede vingård, fortæller medrivende om sin store interesse for vin. Det er også muligt at købe nogle af de vine med hjem, som vi smager.

Når vi har oplevet den herlige atmosfære på vingården, begiver vi os tilbage mod sydkysten.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
I forbindelse med Purowools præsentation får vi serveret en let frokost med drikkevarer, og på bodegaen serveres tre forskellige vine med nogle lette tapasretter til.

Husk at medbringe:
Bekvemme sko og badetøj, hvis du får lyst til at bade i Puerto de Pollensa.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Denne udflugt præsenteres i samarbejde med Purowool, som er en af Skandinaviens førende producenter af sengeprodukter. På grund af dette samarbejde kan vi tilbyde denne udflugt til under halv pris.

Magic Katamaran

Magic Katamaran

Hvad ville en ferie ved Middelhavet være uden en dag ude på det store, blå hav?

Læs mere Skjul

Gå ikke glip af chancen for at nyde en dag på de blå bølger ombord på katamaranen Magic, som udgår fra Palma. Afhængigt af hvordan vinden blæser, sejler vi enten mod øst eller vest og lægger til steder, som man kun kan nå med båd.

I løbet af dagen får vi mulighed for at køle af i havet og udforske livet under havoverfladen ved hjælp af snorkeludstyr, som man kan låne ombord på båden. Mens vi bader og snorkler, tilbereder besætningen dagens frokost, som vi siden nyder ombord.

Mad og drikke:
I prisen indgår en let frokost sammen med et glas vand/sangria. Yderligere drikkevarer kan købes på båden.

Husk at medbringe:
Badetøj, solcreme og lommepenge.

Øvrigt:
Prisen varierer afhængigt af, om du vælger udflugten med eller uden transport.

Vi forbeholder os ret til at ændre sejlruten i tilfælde af dårligt vejr.

Historiske Alcudia og vin

Historiske Alcudia og vin

Oplev mere af det smukke Mallorca! Høje bjerge, smalle gader, spændende butikker og besøg på en vingård er blot noget af alt det, som indgår på denne udflugt. Let frokost, drikkevarer og vinsmagning indgår.

Læs mere Skjul

På denne heldagsudflugt kører vi nordpå langs bjergkæden Tramuntana sammen med vores skandinavisktalende guide, som vil være sammen med os hele dagen. Vi starter med et besøg i den gamle del af Alcudia. Her får du tid på egen hånd, så du kan udforske de små gader og opleve alle de små, hyggelige smørhuller. Her er flere små butikker, og arkitekturen er værd at nærstudere. Benyt også meget gerne lejligheden til at gå en tur på bymuren.

Ved frokosttid standser vi hos vores samarbejdspartner Purowool. Her bliver der serveret frokost, samtidig med at Purowool præsenterer deres produkter for os. Hvis du bliver interesseret i nogle af produkterne, kan du bestille til en meget nedsat pris.

Efter besøget i nord fortsætter vi via Pollensa op mod Tramuntana-bjergene til vingården Mortitx, der ligger smukt i en dal 390 meter over havet. Vi vandrer gennem vinplantagen og op til selve bodegaen, hvor vi får et indblik i selve vinproduktionen og prøvesmager tre forskellige vine med tapas som snacks. Der er også mulighed for at købe nogle af de vine, vi smager, med hjem.

Når vi har oplevet den herlige stemning på vingården, begiver vi os tilbage mod sydkysten.

Mad og drikke:
I forbindelse med Purowools præsentation får vi serveret en let frokost med drikkevarer, og på bodegaen serveres tre forskellige vine med nogle lette tapasretter til.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9.30-15.30.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Bekvemme sko.

Øvrigt:
Denne udflugt præsenteres i samarbejde med Purowool, som er en af Skandinaviens førende producenter af sengeprodukter. På grund af dette samarbejde kan vi tilbyde denne udflugt til under halv pris.