Se hoteller (6)
En rejse til Cha-am er synonymt med sol, strand og afslapning. Spies tilbyder gode hoteller og spændende kombinationsmuligheder.
Cha-am ligger cirka tre timers buskørsel syd for Bangkok, hvor flaskehalsen fra Thailand til Malaysia begynder at snævre ind. Byen er et udpræget sol- og strandrejsemål, og når du bestiller rejsen til Cha-am med Spies, kan du vælge mellem flere hyggelige hoteller. Her rejser man ikke til for at shoppe, feste og møde lokalbefolkningen, men for at nyde stilheden, strandlivet og den afslappede atmosfære. I Cha-am bor du i naturskønne omgivelser, hvor de meste foregår omkring hotellerne, poolen og stranden.

Familievenlige hoteller

I Cha-am har alle Spies' hoteller pool, og stranden ligger inden for kort afstand. Skal du rejse med børn, er Springfield Sea et godt valg med sine rummelige værelser, poolområde med børnepool og beliggenhed tæt på den lavvandede sandstrand.

Spies' rejser til Cha-am

Hvorfor ikke besøge to eller flere rejsemål i din ferie? Når du bestiller rejsen til Cha-am med Spies, kan du f.eks. begynde ferien med et par dage i Bangkok og herefter fortsætte mod strandene i Cha-am. De kan også dele rejsen op i to lige store dele med en uge i Hua Hin og en uge i Cha-am. Når du bestiller din rejse med Spies, vælger du selv, hvilken dag du vil rejse, samt hvor lang din rejse skal være. Spies tilbyder rejse til Cha-am året rundt, så du har total frihed til at planlægge din ferie med os.

Besøg nabobyen Hua Hin

Den lille, charmerende og typisk thailandske by Hua Hin ligger ca. 20 km syd for Cha-am og er fuld af liv. Fiskerestauranterne ligge side om side, og ligesom alle andre steder i Thailand kan du spise både godt og billigt. Selv om Hua Hin ikke er den største by, er den alligevel større og betydeligt mere intens end Cha-am, og mens sidstnævnte strækker sig flere kilometer langs stranden, er Hua Hin anderledes tætpakket og koncentreret. Hvis du kan løsrive dig fra stranden i Cha-am, er Hua Hin et oplagt udflugtsmål.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Hoteller tæt på stranden
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Cha-am

Find din rejse til Cha-am