Se hoteller (18)

Rejser til Frankfurt

Historiske seværdigheder, god shopping, restauranter og et bredt forlystelsesliv - Frankfurt er perfekt til en weekendtur.
Frankfurts mange skyskrabere gør, at byen har en skyline, man ikke ser mange steder i Europa, og bykernen minder da også mere om en amerikansk storby end en europæisk. Floden Main løber gennem byen, og den sydlige flodbred byder på en lang række museer. Frankfurt er faktisk en af de byer i Europa med flest museer, og mange af dem ligger langs strandpromenaden, som flittigt benyttes til både gå- og løbeture.

Historiske seværdigheder

En stor del af de historiske seværdigheder ligger omkring Römer. Römer er egentlig navnet på Frankfurts gamle rådhuskompleks, men i dag går hele torvet omkring komplekset under navnet Römer. Rundt omkring Römer, som er et af det største turistmål i byen, ligger der også en bred samling restauranter og butikker med masser af hyggelige stemning og atmosfære.

Spies' rejser til Frankfurt

Med Europas største lufthavn og den mest trafikerede banegård er Frankfurt et af de største bynavne, når det gælder transport i Europa. Når du bestiller din rejse til Frankfurt med Spies, kan du vælge mellem 30 hoteller, som alle holder en høj standard. Mange af dem ligger centralt på den nordlige side af floden i gåafstand til hovedbanegården.

Spies' gæster om Frankfurt

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Frankfurt