Seneste opdatering om Coronavirussen

Rejser fra Danmark indstilles frem til 13. april. Udenrigsministeriet har meddelt, at man indtil videre fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele verden.

Aktuel information pr. 01. april kl. 10.55

Annullerede/afbestilte rejser i perioden frem til 13. april
Folketinget vedtog for et par uger siden en økonomiske hjælpepakke, som sikrer refundering af alle rejser, der er aflyst i perioden 13. marts til 13. april på grund af coronakrisen.

Nu afventer vi den nærmere procedure for udbetaling fra Rejsegarantifonden.
Vi har fuld forståelse for, at du gerne vil have dine penge tilbage så hurtigt som muligt. Det bliver der også arbejdet målrettet på, men vi må erkende, at det har taget tid for den samlede danske rejsebranche at få proceduren på plads, og at de mange udbetalinger derfor også tager længere tid.

Vi er i tæt kontakt med Rejsegarantifonden og vender tilbage til dig, så snart vi har mere information.

Når du rejser med Spies, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Tilbagebetalingerne kommer, og vi arbejder intensivt for, at det sker hurtigst muligt, men vi beder om jeres forståelse.

Angående øvrige annullerede/afbestilte rejser
Vi forstår, at I er mange, der spekulerer over, hvornår pengene bliver betalt tilbage. Alle berørte gæster vil få pengene retur. Grunden til, at det tager en del længere tid end normalt skyldes, at vi på grund af den nuværende situation har en meget høj arbejdsbelastning, hvor en stor mængde annullerede, forkortede og afbestilte rejser skal håndteres. Desuden er vi afhængige af tilbagebetalinger fra vores underleverandører, såsom internationale flyselskaber og hotelkæder, hvilket gør, at processen trækker ud.

Lang ventetid til vores telefoner
Vi har lige nu ekstra lange telefonkøer til vores kundecenter, da der er mange, som vil i kontakt med os. Under disse ekstraordinære omstændigheder har vi behov for at prioritere og hjælpe gæsterne i rækkefølge efter deres afrejsetidspunkt.

Øvrig information