Spies præsenterer ny ejer

Petter Stordalen har sammen med Altor og TDR Capital indgået en aftale om at bevare Nordens mest fremgangsrige rejseselskab med over 60 års erfaring.

Vores nye ejere er blevet præsenteret ved en pressekonference i Stockholm. Det bliver den Stordalen-kontrollerede Strawberry Group sammen med Altor Funds (Altor) og TDR Capital, som sikrer et stærkt og langsigtet nordisk flertalsejerskab af virksomhederne i Spies-gruppen med i alt 2.300 medarbejdere i Spies, Ving, Tjäreborg og Sunclass Airlines (tidligere Thomas Cook Airlines Scandinavia).

Vil det påvirke min rejse med Spies?

Nej, vores rejser gennemføres som planlagt.

Jeg er på et af Spies’ rejsemål – påvirker det min ferie?

Nej, du kan fortsat nyde din ferie.

Betyder nye ejere, at Spies skal skifte navn?

Nej, det vil vi ikke ændre på. Vores flyselskab skifter dog navn til Sunclass Airlines. Det nordiske moderselskab, som tidigere hed Thomas Cook Northern Europe, har skiftet navn til Nordic Travel Leisure Group.

Beholder Spies alle sine hoteller?

Vi fortsætter son normalt, hvilket også betyder, at vi fortsætter med de kendte hotelkoncepter, Sunwing, O.B.C. og Sunprime, som vi ved, vores gæster elsker. Lollo & Bernie vil du stadig kunne møde på Sunwing. Som altid kigger vi hele tiden på vores udbud af hoteller og vurderer løbende, hvilkek hoteller vi vil tilbyde vores gæster.

Fortsætter Spies med at flyve med Thomas Cook Airlines Scandinavia?

Vores rejser gennemføres helt som planlagt, og vi vil fortsat flyve med vores eget flyselskab Sunclass Airlines, som i dag flyver ca. 80% af vores gæster til og fra rejsemålene.

Kan jeg føle mig tryg ved at rejse med jer?

Ja, Spies fungerer helt som normalt. Vi har nu store og stabile ejere og kan fortsætte med at investere i og udvikle vores virksomhed. Vi følger altid Pakkerejseloven og er omfattet af Rejsegarantifonden.

Gælder mit gavekort stadig til Spies?

Ja, du kan stadig købe gavekort og betale rejser med dit Spies gavekort