Aktuel information om Spies

Spies' ejer, Thomas Cook Group, indgav den 23. september en konkursbegæring. Fra og med tirsdag den 24. september var Spies og vores søsterselskaber i Norden i gang igen. Vores rejser afvikles dermed som normalt.

Til dig, der har bestilt/skal bestille en rejse

Påvirker Thomas Cooks’ konkurs vilkårene for en rejse?
Nej, konkursen påvirker ikke Spies' vilkår. Det er de almindelige betingelser, der gælder, og alle vores pakkerejser er fortsat beskyttet ifølge både Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Det er de normale betingelser for ændring og afbestilling, som gælder.

Hvorfor kan jeg ikke bestille en pakkerejse med rutefly?
På grund af Thomas Cooks konkurs har vi nogle operationelle udfordringer, blandt andet i forhold til aftaler. Vi arbejder lige nu intenst for at få nordiske aftaler på plads, men indtil de er på plads, er det desværre ikke muligt at bestille en pakkerejse med rutefly. Vi håber at kunne løse det så hurtigt som muligt.

Til dig, der skal rejse i nærmeste fremtid eller senere

Vi skal flyve med Thomas Cook Airlines Scandinavia. Røg de med i konkursen, så vi skal flyve med et andet flyselskab?
De fleste af vores gæster kommer til at flyve med Thomas Cook Airlines Scandinavia som planlagt, men da vi endnu ikke har adgang til alle fly, kan der forekomme alternative flyløsninger med andre flyselskaber indtil hele flyflåden er i drift igen.

Vi skal rejse med et andet flyselskab end Thomas Cook Airlines Scandinavia. Hvad gælder da?
Dit fly vil afgå præcis som planlagt.