Udflugter, Playa de Taurito

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på https://mydestination.spies.dk

.

Praktisk information om vores udflugter

Garbo's Dinner Show (kan bestilles hjemmefra)

Garbo's Dinner Show (kan bestilles hjemmefra)

En forrygende aften med middag og underholdning i verdensklasse. Treretters middag med et udvalg af drikkevarer; rød- eller hvidvin, øl og diverse alkoholfri drikke samt kaffe indgår. Udflugten kører i perioden oktober-april.

Læs mere Skjul

Garbo's - underholdning i verdensklasse - med den fantastiske forestilling "Starworkers".

Oplev Garbo's forrygende show. Udflugten kører i perioden oktober-april, men du kan også bestille de dage, hvor vi ikke har turen i vores program. Så foregår transporten bare på egen hånd.

Middagsshowet, som alle taler om, og som uden tvivl er det mest populære aftenarrangement på Gran Canaria. Showpaladset Garbo's præsenterer stolt en forestilling i verdensklasse. Velkommen til "Starworkers" med sang, dans, glamour og musikalsk magi. Her får du chancen for at høre de største hits fra de bedste og mest kendte stjerner.

Hvis du skal fejre noget specielt eller leder efter den bedste underholdning med mad og drikke, er Garbo's det rette sted. I år brillerer Garbo's med et akrobatshow ud over musik og dans. Tjenerne er ikke bare tjenere, men optræder også, hvilket i dette tilfælde gør betjeningen meget personlig.

Når du køber billet af os, indgår der en gratis opgradering, som betyder, at du får en mere fordelagtig drikkevarepakke. Kontakt din Spies-guide for mere information.

Obs! Bor du i Las Palmas, indgår der ingen udflugtsledelse, og transport til Garbo's foregår på egen hånd.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport, guide, entré og en treretters middag inkl. drikkevarer i henhold til nedenstående.

Mad og drikke:
Treretters middag med valg af drikkevarer: rød- eller hvidvin, øl og diverse alkoholfri drikkevarer samt kaffe.

Tid:
Aftenudflugt, ca. kl. 18.15-00.45.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Bjergvandringer med Rocky Adventure (kan bestilles hjemmefra)

Bjergvandringer med Rocky Adventure (kan bestilles hjemmefra)

En følelse af frihed. Tag med på vandretur til Roque Nublo, byen Santa Lucia eller langs Camino de la Plata, også kendt som Sølvvejen. Udflugterne kører i perioden oktober-maj.

Læs mere Skjul

Gå ikke glip af Gran Canarias smukke natur! Under vandringerne hører vi mere om Gran Canarias plante- og dyreliv og om, hvordan guancherne levede på deres tid. Der er flere vandreture at vælge imellem. Sammen med Rocky Adventure har vi valgt tre spændende ruter ud, som er velegnede til alle aldersklasser.

På vandringen gennem Roque Nublo-reservatet får du et godt overblik over øens forskellige klimazoner, mens du kan nyde de smukke omgivelser og den storslåede natur.

Vælger du turen til byen Santa Lucia og Guayadeque-dalen, får du Gran Canarias måske smukkeste landskab at se. En tur i dette område er altid en sikker vinder.

Det samme siges også om Rocky Adventures tredje vandretur, en klassiker gennem mange år. Camino de la Plata, Sølvvejen, er en rute, som blev skabt af guancherne for 2.000 år siden, og ruten udgør en fin vandretur den dag i dag. Det er en af de mest populære vandreruter. Vi kører med bus op i 1000 meters højde, inden vi bevæger os videre til fods. I bjergene hersker der en mærkbar og afslappende stilhed. Vi spiser vores medbragte madpakke (indgår ikke i prisen) og nyder den storslåede udsigt. I klart vejr kan vi se naboøerne - og muligvis helt til Afrika, hvis vi er heldige.

Der er også andre vandreruter at vælge mellem. Få yderligere information hos din guide.

Et minde for livet og specielt perfekt for vandreentusiasten!

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport (se undtagelse nedenfor) og guide.

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17.15.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Vand, madpakke og solcreme.

Øvrigt:
Du vælger selv, hvor langt du vil vandre i løbet af dagen. Bemærk, at vandreturen foregår i en relativt pæn højde. Hvis du bor i Las Palmas, arrangerer du selv transporten til starten af vandreturen.

Udflugterne kører i perioden oktober-maj.

Mandag: Santa Lucia - Guayadeque
Onsdag: Camino de la Plata - Sølvvejen
Fredag: Pilancones eller Pajonales - Roque Nublo-reservatet

Shopping og sightseeing - Las Palmas (kan bestilles hjemmefra)

Shopping og sightseeing - Las Palmas (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, som oser af kultur, historiske seværdigheder, fordelagtig shopping og et hyggeligt caféliv. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Med sine mange kontraster har Las Palmas været pioner inden for turismen og har stadig mange stamgæster. Efter 50 års turisme oplever byen nu en renæssance. Flere og flere opdager Las Palmas og byens mange muligheder. Und dig selv en dag i byen, så forstår du hvorfor.

Vi besøger den gamle bydel Vegueta, som blev grundlagt af de spanske erobrere i slutningen af 1400-tallet. Arkitekturen her bringer os tilbage til kolonitiden. Her ligger Kanarieøernes eneste katedral, Columbus-museet og ikke mindst den hyggelige gågade Triana, hvor gamle bygninger i dag ligger side om side med moderne butikker.

Inden vi kører videre fra den gamle bydel til shoppingcentret Las Arenas, kommer vi forbi de dele af byen, som ligger højest og gør holdt ved Altavista, hvor der er en fin udsigt over Las Palmas og havebyen Ciudad Jardin, hvor englænderne i sin tid byggede deres koloni.

Vi kører videre til shoppingcentret Las Arenas, som ligger lige i udkanten af Las Canteras-stranden. Her er der diverse shoppingmuligheder for dem, der har lyst til det, og ellers kan man tage en spadseretur langs strandpromenaden og nyde en kop kaffe på et af de mange hyggelige udendørs serveringssteder.

Har du lyst til en indholdsrig dag med kultur, historie, shopping til fordelagtige priser og hyggeligt folkeliv, så tag med os til øens charmerende hovedby Las Palmas.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport og guide.

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8.30-17.15.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
En ekstra trøje, specielt i vintersæsonen.

Katamaranen Afrikat 69 (kan bestilles hjemmefra)

Katamaranen Afrikat 69 (kan bestilles hjemmefra)

En herlig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen samt en let frokostbuffet indgår.

Læs mere Skjul

Tag med på tur med en fin katamaran og oplev en herlig dag på havet. Vi stævner ud fra Puerto Rico med Afrikat 69 til en hyggelig og afslappende dag, som man ellers kun plejer at drømme om. Her kan du sidde på dækket og nyde havbrisen, mens vi langsomt bevæger os langs kysten. Hvis vi er heldige, ser vi måske også delfiner, som er almindeligt forekommende i dette farvand.

Vi kaster anker i en afsidesliggende bugt og kan bade direkte fra skibet. Du kan også deltage i forskellige aktiviteter såsom snorkling og speedbåd. Hvis du ønsker at prøve vandscooter eller parasailing, kan dette ofte arrangeres gennem aftale med besætningen ved reservation af udflugten (ikke inkluderet i prisen).

Efter en herlig dag på havet kommer vi tilbage til Puerto Rico igen ud på eftermiddagen.

Katamaranen Afrikat 69, som blev taget i brug i maj 2017, er stor og luksuriøs, handicaptilpasset, har god plads og et stort soldæk. Skibet har desuden en bar og en cocktailmaskine ombord.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport (se undtagelser nedenfor) samt mad og drikke som beskrevet nedenfor.

Mad og drikke:
En let frokostbuffet indgår samt gratis drikkevarer (øl, sangria, sodavand, juice og mineralvand) under hele sejlturen.

Tid:
Lang halvdagsudflugt, Morning Cruise, ca. kl. 9.15-15.30. Udflugten gennemføres hele året.

I juli og august tilbydes desuden:
- Sunset Cruise med livemusik ca. kl. 17.45 til solnedgang.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende personale ombord.

Husk at medbringe:
Badetøj, håndklæde og solcreme med højt faktortal.

Øvrigt:
Der indgår ikke transport for gæster, som bor i Arguineguín, Puerto Rico eller Playa de Amadores - derfor er udflugtsprisen lavere fra disse rejsemål.

Vi følger de lokale myndighedskrav samt brugen af håndsprit ved påstigning af vores busser. Det er ligeledes et krav med mundbind under bustransporten.

Et kontinent i miniatureformat (kan bestilles hjemmefra)

Et kontinent i miniatureformat (kan bestilles hjemmefra)

En populær heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab. En dag fyldt med naturoplevelser. Frokost og drikkevarer til frokosten indgår.

Læs mere Skjul

Denne udflugt er noget af det bedste, vi har i vores udflugtsprogram og et must for alle, der vil opleve mere end blot hoteller og strande. Gran Canaria er som et skatkammer fyldt med overraskelser. Følg med os på en rejse over hele øen, så skal vi vise dig nogle af dem.

Vi kører fra den tørre sydlige del via Fataga-dalen. Turen går gennem dybe dale, enorme vulkankratre og grønne skove. Vi passerer palmelunde og idylliske byer, som er omgivet af grønne enge, kaktusser, eukalyptus- og mandeltræer. Vi kører videre op til et af de højeste punkter på øen og ned til den subtropiske nordlige del. På den måde oplever vi fire forskellige klimazoner. Næsten midt på øen ved Cruz de Tejeda stopper vi ved nogle små markedsboder, hvor vi kan smage på og købe lokale lækkerier.

Vi spiser frokost i naturskønne omgivelser i byen Valleseco med udsigt over øens religiøse centrum, byen Teror, hvortil turen siden fortsætter.

I øens mest besøgte kirke, La Basilica de Nuestra Señora de Pino, bevares øens skytshelgen, Pinjemadonnaen, som våger fra sin smukke sølvtrone.

En indholdsrig dag fuld af naturoplevelser, hvor vi fortæller meget mere end det, du normalt kan læse om i rejsebøger.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport og guide.

Mad og drikke:
Frokost og vand, en øl eller et glas vin indgår.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8.30-17.15.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Lunt tøj (i vintersæsonen) og kontanter.

Øvrigt:
Der tilbringes meget tid i bussen under udflugten, og dele af turen køres ad snørklede veje. Det kan være anstrengende, hvis man har tendens til køresyge.

Skål for Gran Canaria! (kan bestilles hjemmefra)

Skål for Gran Canaria! (kan bestilles hjemmefra)

Velkommen til en helt ny udflugt - en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.

Læs mere Skjul

Vin er godt for hjertet, er der flere, der mener. Dog er meningerne mere delte, når der diskuteres kvalitet, region og lignende i den store vinverden. De kendte vinproducerende lande har sine tilhængere, men flere og flere begynder at interessere sig for, hvad mere udkendte regioner kan tilbyde og præsentere. Og her kommer De Kanariske Øer ind i billedet.

Med en relativ "ung" vinhistorie på knap 5-600 år, er vintraditionerne på De Kanariske Øer noget anderledes end i "den gamle verden". Det betyder bl.a., at udvalget af druer er tilpasset klimaet og miljøet på øerne.

Historien om vinen på øerne går tilbage til 1400-tallet, hvor spanske og portugisiske søfarere plantede de første vinranker. I takt med at regionen blev mere og mere inddraget i handelen, steg interessen for vinproduktionen også. Den kulminerede i 1600-tallet, hvor ikke mindst England blev storimportør af kanariske vine. Flere års krig og ødelæggelse lagde dog en dæmper på handelen, men vinene bevarede deres gode rygte, og priserne steg betydeligt i disse år. Det lykkedes også for mange udvandrere at transportere vinstokke til den nye verden, og flere kanariske druesorter har været med til at danne grundlag for den vinindustri, der voksede frem i Mexico, Peru og ikke mindst i Californien.

De kanariske vine holder fortsat en god kvalitet, og det er derfor, vi kan skåle for Gran Canaria ved at tilbyde en udflugt til en af øens mere kendte vinbodegaer. Vi besøger bl.a. Bodega Aguyro og vinfabrikken La Tirajana og får mulighed for at smage på nogle af deres bedste vine. Hvert stop byder også på smagsprøver på små lokale snacks.

Undervejs når vi også at gøre holdt i De 1000 palmers dal, Fataga, hvor den lille by af samme navn ligger smukt i 600 meters højde med sine brostensbelagte gader og hvidkalkede huse, der har navne, som praktisk nok indikerer, hvem der bor i dem.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Vi smager på fire vine og får lidt snacks.

Tid:
Eftermiddag/aften ca. kl. 14-20.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Kamera, penge og en ekstra trøje til en eventuelt kølig aften. Der kan købes vin og lokale produkter undervejs på turen, ofte til mere fordelagtige priser end f.eks. i lufthavnen eller i større supermarkeder.

Øvrigt:
Der er mange trapper og niveauforskelle på udflugten. Personer med handicap bør derfor lige rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.

Multiacuatic (kan bestilles hjemmefra)

Multiacuatic (kan bestilles hjemmefra)

At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse, og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.

Læs mere Skjul

I havet omkring De Kanariske Øer er der en fast bestand af delfiner og flere hvalarter, som passerer forbi alt efter sæson. Alle dyr bør opleves i deres rette element og på egne vilkår, og det får vi nu mulighed for takket være Multiacuatic. Alt sker med største respekt for dyrene, så mødet mellem os og dem bliver en behagelig oplevelse.

Katamaranen er ca. 16 meter lang, 6 meter bred og i to etager. De er udstyret med moderne teknik, som kan lokalisere lyd fra både hvaler og delfiner, så vi får dem at se såvel under som over vandet. Multiacuatic har også The Blue Boat Badge; en autorisation, der giver tilladelse til at observere hvaler og delfiner.

Vi sejler ud fra Puerto Rico og har gode forudsætninger for at se delfiner undervejs. Multiacuatic har delfin-garanti, hvilket betyder, at man får en ny udflugt gratis, hvis delfinerne vælger ikke at vise sig.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Én drikkevare indgår.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 10.30-13.30

Udflugtsledelse:
Engelsktalende besætning.

Husk at medbringe:
Solcreme og badetøj.

Øvrigt:
Transport til havnen indgår ikke for gæster, som bor i Puerto Rico, undtagen dem som bor på Altamar, Ocean Hill og Puerto Azul. Transfer indgår for øvrige gæster.

Der er toiletter og bar ombord.

Vi følger de lokale myndighedskrav samt brugen af håndsprit ved påstigning af vores busser. Det er ligeledes et krav med mundbind under bustransporten.