PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Spies fodboldrejser! Billige fodboldrejser til Premier League og La Liga

Fodboldrejser til Premier League og La Liga!

Vil du opleve Europas stærkeste ligaer? Med Spies kan du rejse til topfodbold i England og Spanien. Glæd dig til suset på stadion og til en fodboldoplevelse for livet i selskab med stjernespækkede mandskaber og tusindvis af syngende fans!


Vores fodboldrejser:

Her finder du kampprogrammer for Liverpool, Tottenham, Manchester United, Chelsea, West Ham, Real Madrid og Barcelona. Klikker du dig videre, vil du kunne læse om de enkelte klubber, deres stadion og få gode råd til fodboldrejsen.

Yderligere information om fodboldrejser

Grundpakker

Grundpakker

Grundpakken består af en kampbillet + 2 nætter på hotel i dobbeltværelse. Du er velkommen til at bestille ekstra overnatninger.

Glem ikke flyrejsen

Glem ikke flyrejsen

Flyrejse er ikke inkluderet i grundpakken. Vi anbefaler, at du bestiller flybilletter, der kan ændres, da kamptiderne kan ændres.

Bestil flyrejse
NFL i London?

NFL i London

The National Football League arrangerer tre kampe i oktober i London. Spies tilbyder eksklusive Match Break-pakker med kampbilletter og hotel.

Touch Down!

Kontakt os

Ring eller send mail:
70 10 42 00
sport@spies.dk

Nyheder og gode tilbud?

Fodbold nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Thomas Cook Sport

Thomas Cook Sport

Spies’ søsterselskab Thomas Cook er officiel Travel Partner til flere Premier League-klubber. Vi kan derfor tilbyde meget gunstige priser på fodboldrejser til Premier League.