Se hoteller (5)

Rejser til Ammoudia

Ammoudia ligger på Grækenlands vestkyst og er omgivet af frodige bjerge og Middelhavets blå vand.
Den lille by Ammoudia har kun omkring 300 indbyggere og ligger omgivet af grøn, frodig natur og majsmarker. Byen er bedst kendt for floden Acheron/Styx, som munder ud i havet her, og en populær aktivitet er at padle kajak eller sejle op ad floden - og den eventyrlystne kan også prøve kræfter med riverrafting. Ellers forløber dagene stille og fredeligt i Ammoudia, hvor solen og det turkisblå hav indbyder til afslappede dage på den lavvandede og næsten 1 km lange strand. Ved floden, i gåafstand fra alle Spies' hoteller, ligger en håndfuld barer, restauranter og tavernaer, hvor du kan nyde lokale retter, fisk og skaldyr i en rolig og afslappet atmosfære.

Bo tæt på stranden

Spies' hoteller ligger i skønne omgivelser inde i Ammoudia tæt på både stranden og byens restauranter og tavernaer. Her har du det meste inden for kort gåafstand, og du skal ikke være her længe, inden du kommer ind i den specielle græske ferieånd. At dømme ud vores gæsters bedømmelser, er Ammoudia perfekt, hvis du søger total afslapning og tilbagelænet strandliv.

Udforsk omgivelserne

Vil du se dig omkring, er det oplagt at spadsere langs bugten, vandre i de billedskønne omgivelser eller leje en scooter eller bil, hvis du køre rundt og udforske omgivelserne. Lejer du en bil og kører sydpå, kan du besøge Alonaki; en af regionens smukkeste strande. Der udlejes ikke liggestole, men det er muligt at købe drikkevarer og snacks. Stranden er meget velegnet til snorkling, da vandet er ekstremt klart, og der er klipper at udforske tæt på strandkanten. Kører du videre langs kysten, kommer du til den tre kilometer lange fine strand i Vrachos.

Kombinér rejsemål

Spies tilbyder rejser til flere hyggelige og stemningsfulde hoteller med ægte græsk atmosfære i Ammoudia. Du kan også vælge at kombinere dit ophold i Ammoudia med en uge i Parga, Paleros eller Nidri. Ved at kombinere to rejsemål, får du ekstra mange oplevelser på din Grækenlandsferie.

Parga

Kun et kvarters bilkørsel fra Ammoudia ligger Parga, en malerisk kystby med snoede stræder og huse med gulrøde tegltage, der klynger sig til bjergvæggen op fra havnen. Byen ligger i en bugt, og i centrum er der to mindre strande. Du kan også tage en taxibåd til den populære Valtos-strand. Bliver du i byen, kan du slentre rundt i gaderne, måske købe lidt lokalt produceret honning eller olivenolie, og nyde en god frokost på en af tavernaerne ved stranden.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller tæt på stranden
  • Fin sandstrand
  • Børnevenlig strand
  • Lokale restauranter
  • Meget tilfredse gæster

Spies' gæster om Ammoudia

Find din rejse til Ammoudia