Se hoteller (5)
Grønt, idyllisk og masser af fine strande. Velkommen til Sivota, hvor du kan koble af og nyde livet i charmerende rammer.
Det første, du lægger mærke til i Sivota, er formentlig de grønne oliventræer og det bjergrige landskab, der omgiver byen. Det andet er sandsynligvis havnen - det naturlige samlingspunkt, hvor de fleste af den lille bys restauranter og tavernaer ligger. Her kan du nyde en græsk salat til frokost, bestille frisk fisk til aftensmad eller nyde en drink, når solen er gået ned.

I Sivota venter afslappet strandliv, betagende natur og måske en udflugt eller to for at udforske de smukke omgivelser. Efter en dag på stranden kan du slentre ned til havnen, slå dig ned på en taverna og nyde en kold Mythos til lyden af bølgerne og synet af de vuggende yachter.

Sivota med Spies

Spies tilbyder flere mindre hoteller med familiær, græsk atmosfære i Sivota. Vælger du at bo i en lejlighed, har du mulighed for selv at lave mad og kan snuse til det græske hverdagsliv, når du køber ind sammen med lokalbefolkningen. Du kan også vælge at kombinere dit ophold i Sivota med en uge i Parga, Paleros eller Nidri. Ved at kombinere to forskellige rejsemål får du ekstra mange oplevelser i ferien.

Sol og strand i Sivota

I og omkring Sivota er der adskillige strande, og flere ligger i gåafstand fra byens centrum. En af de mindre strande er Zavia Beach, som ligger smukt omgivet af klipper og træer i en lille bugt lige uden for Sivota. Ca. 1 km fra centrum findes Mega Ammos, som er en større strand med beach clubs og udlejning af liggestole og parasoller. Søger du en lidt mere øde strand, som du kan have for dig selv, anbefaler vi, at du lejer en bil eller scooter og kører på opdagelse langs den naturskønne kyst. På vejen kommer du gennem pinjeskove, olivenlunde og små hyggelige bjergbyer.

Oplev mere af Grækenland

Sivota er populær blandt sejlere, der lægger til med deres yachter i havnen. Får du også lyst til en dag på havet, kan du leje en båd i havnen, og der er desuden rutetrafik til Paxos og andre nærliggende øer. Paxos er et godt valg til en endagsudflugt - du kan f.eks. leje en cykel eller scooter og køre rundt på øen, eller blive i den maleriske hovedby Gaios og slentre rundt i de smalle gader, shoppe lidt og nyde en god frokost med udsigt over bådene, der ligger fortøjet ved kajen. En anden ø værd at udforske er Korfu, der, ligesom Sivota, byder på frodig, smuk natur og kuperede landskaber, der er som skabt til gode vandreture. Fra havnen i Sivota kan du sejle med båden over til Korfu, som rummer mange seværdigheder, smuk natur og små byer, som turismen endnu ikke har opdaget. Korfu byder på fine strande overalt på øen, og du kommer nemt rundt på egen hånd med lokalbus.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Gode restauranter
  • Prisvenlige hoteller
  • Spændende udflugter
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Sivota

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Sivota