Se hoteller (6)

Rejser til Baska Voda

Baska Voda ligger der hvor Biokovo-bjergene møder Adrianterhavet. Her har du fine strande, et rigt forlystelsesliv og gode muligheder for at udforske Makarska Riviera.
Baska Voda er så lille, at den ikke har noget egentligt centrum, men her er en havnepromenade, og på den anden side af hovedgaden ligger en række lokale butikker samt restauranter og caféer, hvor du kan slå sig ned og nyde en kop kaffe eller en portion nygrillede sardiner - det er ofte stunder som disse, der bliver feriens bedste minder. Hvad du end vælger fra menukortet, kan du være sikker på det både er friske råvarer, billigt og lokalt produceret. Der ligger også et par små supermarkeder her i området, hvor du kan købe lidt vand og frisk frugt, inden du fortsætter ned til stranden for at tage en dukkert i Adriaterhavets varme vand.

Baska Vodas strande

På begge siden af Baska Voda findes der flere strande. De fleste af områdets strande består af rundslebne rullesten, hvilket gør vandet krystalklart og ideelt til snorkling. Vil du ikke bade ved stranden inde i Baska Voda, kan du følge strandpromenaden og spadsere enten nord eller syd for byen, indtil du finder en strand, der falder i smag.

Bo godt i Baska Voda

En charterrejse til Baska Voda giver dig masser af muligheder: her kan du vælge mellem værelser og lejligheder, og om du vil bo ved strandpromenaden eller lidt højere oppe i byen. De fleste af vores hoteller er ret små og ofte familiedrevne, f.eks. Apartments Putnik. Og det lader til, at mange af vores gæster har fundet sig rigtig godt tilpas her: få andre rejsemål får lige så høje ratings for deres hoteller som Baska Voda.

Se mere af Kroatien

Baska Voda ligger ved kystvejen, der fører til både Dubrovnik og Split. Det er nemt at hoppe på en af de lokale busser og tage på opdagelse i området på egen hånd, men måske endda endnu mere bekvemt at følge med på en af vores udflugter. Vil du udforske skærgården, kan du fra havnen i Baska Voda tage en af udflugtsbådene, der sejler til øerne i det kroatiske øhav.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Meget tilfredse gæster
  • Fine strande
  • Krystalklart vand
  • Mad og drikke til gode priser
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Baska Voda

Find din rejse til Baska Voda