St Martin, St. Thomas, Bahamas - hotelovernatning i Miami

skibets vurdering 4,5

Krydstogtspakke med krydstogt, fly og hotelovernatning

  • Et af verdens største krydstogtskibe
  • Tre caribiske øer
  • Tre dage på havet
  • Caribiens shoppingparadis St. Thomas
  • Paradisstrande
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension og drikkepenge indgår

Tag med Symphony of the Seas, et af verdens største krydstogtskibe, på et uforglemmeligt krydstogt i det smukke Caribien. I løbet af en uge kommer du til flere fantastiske rejsemål, og godt halvdelen af tiden bruger du ombord på skibet. Slå dig ned i en liggestol og slap af, forkæl dig selv med en lækker spabehandling, spis og drik godt i skibets elegante og intime a la carte-restauranter, og lad dig rive med af den fascinerende førsteklasses aftenunderholdning. Når du har gearet ned for en stund, kan du kaste dig over nogle af skibets hæsblæsende vandrutsjebaner, ziplinen, skøjtebanen og surfsimulatoren. Her er også mere almindelige træningsaktiviteter som fitnesscenter, klatrevæg, løbebane og holdtræning. Symphony of the Seas har også en shoppinggade, Royal Promenade, og en park med ca. 12.000 træer, Central Park, inspireret af navnefællen i New York.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet starter i Miami, Floridas mest berømte ferieby. De første to døgn tilbringer du på havet, ombord på Symphony of the Seas, hvor du kan kaste dig over skibets enorme udbud af aktiviteter og underholdning. Herefter lægger skibet til ved St. Maarten/St. Martin, en ø, der ligger højt på jetsettets liste over favoritdestinationer og som er delt mellem Holland og Frankrig. Du går i land lige uden for hovedstaden Philipsburg i den hollandske del. Her bliver du mødt med åbne arme, godt med bademuligheder og masser af shopping. Byen er skattefrit område, så du kan gøre gode handler inden for smykker, elektronik og spiritus. Besøg også gerne den franske del af øen med hovedstaden Marigot.

Næste rejsemål byder også på en overflod af shoppingmuligheder. Charlotte Amalie på St. Thomas er kendt som Caribiens shoppingparadis med butikker fyldt med taxfree-varer som smykker, krystaller og tøj. Du kan også tage turen langs Skyline Drive og beundre udsigten over byen eller bade ved en af øens fine strande, inden Symphony of the Seas stævner ud igen. Efter en dag til søs lægger skibet til ved Perfect Day at CocoCay, som er Royal Caribbeans egen paradisø. Her handler alt om det gode strandliv, og du kan ro kajak, vandre ad naturstier, nyde udsigten over Bahamas fra en luftballon eller snorkle ved koralrevet, der omgiver øen. Mulighederne er mange. Når dagen lakker mod enden, vender Symphony of the Seas stævnen mod Miami igen, hvor turen slutter for denne gang.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200