Krydstogt i det vestlige Caribien, 7 nætter

skibets vurdering 4

  • Et af verdens største krydstogtskibe
  • Fem forskellige rejsemål
  • To dage på havet
  • Royal Caribbeans private paradisø
  • Snorkling på Cozumel
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension og drikkepenge indgår

Tag med et af verdens største krydstogtskibe, Harmony of the Seas, på et uforglemmeligt krydstogt i det vestlige Caribien. I løbet af en uge kan du fornøje dig med caribisk stemning, god mad og drikke, oplevelser og smukke paradisstrande. Skibet sejler dig til Bahamas, Mexico og Honduras, og hvis du vil smage på den amerikanske kultur også, anbefaler vi, at du bruger lidt tid i Florida før eller efter krydstogtet. Ombord på Harmony of the Seas er der ingen grund til at kede sig. Mellem de forskellige stop befinder du dig ombord på et fantastisk skib, der har masser at byde på for både store og små. Her er underholdning i verdensklasse, gode træningsmuligheder, adgang til et stort aktivitetsudbud og naturligvis masser af godt at spise og drikke.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Krydstogtet starter og slutter i Port Canaveral i Florida. Havnebyen er bedst kendt for Kennedy Space Center, hvor du kan få et interessant indblik i NASAs spændende historie og til og med komme ombord på en kopi af en rumfærge. Hvis du er mere til sol og strand, kan du med fordel tage til den fantastiske sandstrand Cocoa Beach. Næste morgen vågner du op på Royal Caribbeans private paradisø Perfect Day at CocoCay. I løbet af stoppet kan du nyde sol, strand og hav eller kaste dig ud i forskellige typer vandsport. Her er noget for enhver smag. Det følgende døgn tilbringer du på ombord på skibet, hvor du får mulighed for at opleve alle Harmony of the Seas' mange fordele. De små kan hygge sig i børne- og ungdomsklubben, vovehalsen kan prøve nogle af skibets hæsblæsende vandrutsjebaner, den motionsglade kan svede i fitnesscentret eller på et af træningsholdene, og den, som bare gerne vil slappe af, kan forkæle sig selv med en behandling i spaafdelingen eller nyde livet i en liggestol. Ombord er der også et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer. Husk endelig at gå en tur i skibets helt egen Central Park, der er et stort grønt område omgivet af serveringssteder og butikker. Efter et døgn på havet lægger skibet til ved den mexicanske ø Cozumel lige ud for Yucatan-halvøens østkyst. Udforsk floraen og faunaen i det turkisblå hav med lidt snorkling, eller slap af i en liggestol under en svajende palme. Cozumel rummer også en rig historie tilbage fra mayakulturen, og flere steder på øen kan man se rester af gamle byer. I hovedbyen San Miguel er der desuden en del butikker og hyggelige restauranter.

Krydstogtets næste stop, øen Roatan, ligger lige ud for Honduras og er nabo til verdens næststørste koralrev. Vil du hellere blive på land, kan du nyde den tropiske natur; øen har mere end 120.000 m² fredet regnskov. Den sidste havn på krydstogtet bliver mexicanske Costa Maya, der ligger tæt på de historiske ruiner, som kan dateres helt tilbage til 350-tallet e.Kr. Vil du hellere slappe af, kan du nyde den lokale mad, den behagelige vandtemperatur eller kaste dig ud i shoppingudbuddet i byen Mahahual, som ligger i nærheden af havnen. Efter besøget i Mexico venter der yderligere en dag på havet, inden skibet vender tilbage til Port Canaveral.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200