Krydstogt i Middelhavet, 7 nætter

skibets vurdering 4

  • Fire græske øer
  • Syv havne i fire forskellige lande
  • Byen Split fra Verdensarvlisten
  • Stort udvalg af aktiviteter ombord
  • Børne- og ungdomsklub
  • Helpension indgår
  • Free at Sea

Kunne du tænke dig at opleve hele syv rejsemål i fire forskellige lande på under en uge? Så tag med på dette krydstogt med Norwegian Dawn. Skibet sejler dig fra romantiske Venedig i Italien til naturskønne Kotor i Montenegro, videre til fire øer i Grækenland, Split i Kroatien og tilbage til Venedig igen. Ombord på skibet er der masser af restauranter og barer samt sjove aktiviteter for både store og små. Børnene kan muntre sig i de hæsblæsende vandrutsjebaner og i børne- og ungdomsklubben, mens de voksne træner i fitnesscentret, forkæler sig selv med en behandling i spaafdelingen eller shopper løs i butiksarkaden. Norwegian Cruise Line benytter konceptet Free at Sea på alle sine skibe, hvilket betyder, at du selv vælger, hvor og hvornår du vil spise. Lidt senere på aftenen bydes der på førsteklasses underholdning i form af shows, standup og musicals.

Læs mere om krydstogtet Skjul tekst

Det første stop på krydstogtet er naturskønne Kotor, som byder på en eventyrlig indsejling smukt indrammet af bjerge. Her kan du slentre langs vandet og slå dig ned på en fortovscafé, eller besøge den gamle bydel med de små hyggelige gader. Når Norwegian Dawn kaster los igen, sætter skibet kurs mod det græske øhav, hvor Korfu, Santorini, Mykonos og Argostoli venter forude, alle med hver deres helt unikke charme. Korfu er kendt som Grækenlands grønneste ø og lokker med olivenlunde, høje bjerge og forføreriske strande. Et besøg i smukke Korfu by er et must. Santorini er for sin del kendt som Grækenlands mest fotograferede rejsemål med den dramatiske silhuet og de smukke solnedgange. I hovedbyen Fira er der masser af restauranter, barer og shopping for dig, som har lyst til den slags. Mykonos er en trendy ø med tusindvis af besøgende hvert år. Her mødes du af hvidkalkede huse med blå døre og små strande med krystalklart vand. I Mykonos by vrimler det med restauranter, barer, butikker og natklubber. Vi runder Grækenland af i Kefalonias hovedby, Argostoli, en livlig by med hyggelige gader, gode shoppingmuligheder og fine strande.

Det er blevet den tid, hvor Norwegian Dawn vender kursen tilbage mod Venedig igen, men først skal du gå en tur fra borde i det smukke Kroatien og byen Split, som optræder på UNESCOs Verdensarvliste. Havnepromenaden er byens mødested både om dagen og om aftenen. Her samles både turister og lokalbefolkning. I de gamle dele af Split er der et mylder af små gader med håndværkere og butikker, og hvis du trænger til en dukkert, er der ikke langt til en af byens strande, hvor du kan slappe af i nogle timer. Dagen efter afsluttes krydstogtet, og du er forhåbentlig blevet mange oplevelser og minder rigere.

Har du andre ønsker?

Vil du kun bestille selve krydstogtet? Eller ønsker du flere nætter på hotel? Så hjælper vi dig gerne.

Ring 7010 4200