Hoteller (130)

Rejser til Polen

En rejse til Polen rummer flot arkitektur, god mad, historie, strande og et rigt forlytselsesliv. Den korte flyrejse gør Polen perfekt til en weekend.
Polen har en central beliggenhed mellem den østlige og vestlige del af Europa og byder på rig historie, flot natur og byer med både smukke bygninger, torve fra middelalderen og levn fra kommunisttiden. Polens kultur har altid været i høj kurs, og overalt finder du musik, teater og kunst. Med Spies kan du rejse til Warszawa, Krakow, Wroclaw, Gdansk og Sopot, og du bestemmer selv afrejsedag og rejselængde.

Natteliv i Polen

Uanset hvilken polsk storby du vælger at rejse til, vil du ikke blive skuffet over nattelivet. Her er noget for enhver, uanset om du foretrækker intense natklubber eller hyggelige pubber. Vælger du at rejse til Gdansk, må du ikke gå glip af Duda-gaden, hvor barerne og klubberne ligger tæt. Du kan også vælge en ferierejse til den populære badeby Sopot - så kan du kombinere et livligt natteliv med afslappede dage på stranden.

Kultur og seværdigheder

Er du interesseret i kultur og historie, vil du elske at rejse til Polen. Her er masser af seværdigheder og museer af enhver slags, som uden tvivl vil gøre rejsen mindeværdig. Vil du lære mere om landets historie, kan du tage på udflugt til den gamle koncentrationslejr i Auschwitz - en oplevelse, som ikke efterlader nogen uberørt.
Find dit hotel
Find din rejse til Polen

Rejser til Polen

Flere rejsemål i Polen
Sopot
Sopot ligger på Den Polske Riveria og byder på en kilometerlang sandstrand, fine hoteller og et livligt folke- og forlystelsesliv.
Gdansk
Blot en times flyrejse fra København venter Gdansk med sin spændende historie, flotte arkitektur, billige shopping og pulserende natteliv. Ikke langt fra Gdansk ligger den livlige badeby Sopot.
Krakow
Krakow er en smuk by i den sydlige del af Polen. Rejs hertil med Spies og oplev arkitektur, historie, god mad og et rigt forlystelsesliv.
Warszawa
Warszawa byder på alt det, en storbyferie bør indeholde - seværdigheder, god mad og meget mere. Med Spies bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil blive.
Wroclaw
Wroclaw er en farvestrålende universitetsby i det sydlige Polen. Her venter fascinerende historie, smuk arkitektur, livlig kultur og et godt udvalg af barer og restauranter.