Nu kan vi igen skabe nye rejseminder sammen med vores gæster, som vi har gjort i mere end 60 år

Vi arbejder for fuld kraft med at sikre, at samtlige hygiejne- og sikkerhedsprocedurer er på allerhøjeste niveau under hele din rejse, når vi byder dig velkommen som gæst. Som altid skal du kunne slappe af og føle dig tryg, når du rejser med os. På vores hoteller, vores fly, transferbusser og på alle andre aktiviteter under din Spies-ferie.

Vi følger selvfølgelig de forskellige landes restriktioner og lokale myndigheders krav. Så længe coronaepidemien varer, kan situationen forandres, og vi opdaterer derfor informationen om vores procedurer løbende og tager forbehold for eventuelle ændringer, som kan ske fremover.

Inden afrejsen

  • Køb mundbind i god tid inden afrejsen. Du kan købe mundbind på de fleste apoteker.
  • Sørg for at være i god tid. Indcheck, sikkerhedskontrol og boarding kan tage længere tid end du er vandt til.
  • Foretag check ind via vores app for at undgå så mange kontaktpunkter som muligt i lufthavnen.
  • Sørg for at tjekke så meget bagage ind som du kan. Du må have 1 stk håndbagage med ombord på Sunclass Airlines
  • Forudbestil mad inden rejsen, da du ikke kan købe mad ombord.
  • Forudbestil dine toldfrie varer via Airshoppen, da der ikke vil blive solgt varer ombord. Safety Kit med ansigtsmaske og håndsprit, vil snart være tilgængeligt i Airshoppen.
  • Vær opmærksom på hvordan du er dækket ind via din rejseforsikring. Har du er rejseforsikring gennem Gouda, kan du se de vigtigste spørgsmål og svar her.

For øvrige flyselskaber, se nedenfor.
Læs mere Aegan
Air Baltic
Air Canada
Air China
Air Mauritius
Air France
American Airlines
British Airways
Brussel Airlines
Cathay Pacific
Czek Airlines
Delta Airlines
Emirates
Ethiopian Airlines
Ethiad
Finnair
Kenya Airways
KLM
Iberia
Icelandair
LOT
Lufthansa
Malaysia Airlines
Norwegian
Thai Airways
Turkish Airlines
SAS
Singapore Airlines
Swiss
Unitied Airlines
Vietnam Airlines
Vueling
Qantas
Qatar Airways
Skjul

For dig som skal rejse til Grækenland

Læs mere Rejser du ind i Grækenland skal man udfylde et såkaldt PLF-formular ("Passanger Locator Form") senest 24 timmer inden afrejsen til Grækenland. Du finder formularen her
 
Du skal også udfylde en sundhedsattest ved ankomsten til lufthavnen i Grækenland. Denne attest deles ud ombord på flyet.
Skjul

For dig som skal rejse til Spanien

Læs mere Alle rejsende til Spanien skal udfylde en sundhedsattest i forvejen - en såkaldt FCS-formular (Sanitary Control Form). Dette kan du tidligst gøre 48 timer før ankomsten til Spanien.
 
Alle passagerer skal udfylde en sundhedsattest og er samtidigt ansvarlige for at den er udfyldt korrekt. Du finder attesten her Efter at du har udfyldt formularen, modtager du en pdf via mail med en QR-kode (en stregkode) som du skal vise ved ankomsten til Spanien. Udskriv QR-koden så du har den klar eller hav den liggende på din mobil til scanning ved ankomsten.
Skjul

For dig som skal rejse til Cypern

Læs mere Rejser du ind i Cypern, skal man udfylde en rejsedeklaration inden ankomsten for at få et såkaldt ”Cyprus Flight Pass”. Denne deklaration udfylder du 24 timer inden ankomsten til Cypern. Du finder formularen på www.cyprusflightpass.gov.cySkjul

For dig som skal rejse til et andet land

Vi anbefaler at du holder dig opdateret via Udenrigsministeriets hjemmeside og på Re-open EU som er en side EU har lavet til dig der skal på rejse og vil vide mere om de lokale forhold.