Nu kan vi igen skabe nye rejseminder sammen med vores gæster, som vi har gjort i mere end 60 år

Vi arbejder for fuld kraft med at sikre, at samtlige hygiejne- og sikkerhedsprocedurer er på allerhøjeste niveau under hele din rejse, når vi byder dig velkommen som gæst. Som altid skal du kunne slappe af og føle dig tryg, når du rejser med os. På vores hoteller, vores fly, transferbusser og på alle andre aktiviteter under din Spies-ferie.

Vi følger selvfølgelig de forskellige landes restriktioner og lokale myndigheders krav. Så længe coronaepidemien varer, kan situationen forandres, og vi opdaterer derfor informationen om vores procedurer løbende og tager forbehold for eventuelle ændringer, som kan ske fremover.

Inden afrejsen

Du skal udfylde et indrejseformular inden du rejser

De fleste lande kræver, at du har udfyldt et indrejseformularer inden afrejse og modtaget en QR-kode. Se hvad der gælder for dit rejsemål her. Som rejsende er du selv ansvarlig for, at du har udfyldt ovenstående formular korrekt og rettidigt inden afrejse. Hvis dette ikke er gjort, vil du som rejsende nægtes indrejse i landet og vil derfor blive nægtet ombordstigning allerede i afrejselufthavnen. Du har i dette tilfælde ikke mulighed for at få refunderet rejsens pris.

Inden du rejser skal du være opmærksom på dette

  • Du skal bære mundbind fra du træder ind i lufthavnen. Mundbind skal være godkendt til flybrug. Det er fx de mundbind, som anvendes i sundhedssektoren og er af EU typen EN14683 eller KN95. Du kan købe dem på airshoppenathome.com, på dit apotek og andre udvalgte steder. Hjemmelavede mundbind, tørklæder eller lignende kan ikke godkendes til brug ombord fly.
  • Du bedes checke in online inden afrejsen med Sunclass Airlines. 48 timer inden afrejse modtager du en email med information og link til at checke ind.
  • Sørg for at tjekke så meget bagage ind som du kan. Du må have 1 stk håndbagage med ombord på Sunclass Airlines
  • Forudbestil mad inden rejsen, da du ikke kan købe mad ombord.
  • Forudbestil dine toldfrie varer via Airshoppen, da der ikke vil blive solgt varer ombord.
  • Vær opmærksom på hvordan du er dækket ind via din rejseforsikring. Har du er rejseforsikring gennem Gouda, kan du se de vigtigste spørgsmål og svar her.

For øvrige flyselskaber, se nedenfor.
Læs mere Alle flyselskaber følger retningslinierne fra EASA (den europæiske myndighed for luftfartssikkerhed). Dette betyder at mundbind er obligatorisk. Du kan læse mere om dette og serviceudbud på flyselskabernes egne hjemmesider
Aegan
Air Baltic
Air Canada
Air China
Air Mauritiusl
Air France
American Airlines
British Airways
Brussel Airlines
Cathay Pacific
Czek Airlines
Delta Airlines
Emirates
Ethiopian Airlines
Ethiad
Finnair
Kenya Airways
KLM
Iberia
Icelandair
LOT
Lufthansa
Malaysia Airlines
Norwegian
Thai Airways
Turkish Airlines
SAS
Singapore Airlines
Swiss
Unitied Airlines
Vietnam Airlines
Vueling
Qantas
Qatar Airways
Skjul