Hoteller (217)

Rejser til Storbritannien

Bestil en rejse til Storbritannien og glæd dig til afternoon tea og fodbold, pubber og Formel 1, shopping i London og meget andet.

Der er ikke mange lande, der kan matche Storbritannien på alsidigheden, og du kommer med garanti ikke til at kede dig på en rejse hertil. Oplev kontrasterne mellem Londons berømte attraktioner og de små maleriske landsbyer, hvor tiden synes at være gået i stå, mærk suset til en fodboldkamp på et af de mange verdensberømte stadions eller gå på opdagelse i det på én gang trendy og løsslupne restaurant- og natteliv.

London - den ikoniske hovedstad

London er altid en oplevelse værd. Ligegyldigt om du er her en uge eller bare et par dage, når du at opleve mere, end du havde regnet med. Det er derfor, så mange vælger at rejse til London igen og igen for at shoppe, feste, gå i teatret, få gastronomiske oplever og meget mere. Med Spies kan du bo i Londons centrale dele, og du kan vælge mellem langt over 100 hoteller i forskellige prisklasser.

Skotsk charme i Edinburgh

Storbritannien er meget mere end bare England og London. Med Spies kan du rejse til Skotlands hovedstad Edinburgh, hvor der venter et rigt kulturliv, hyggelige pubber og gode shoppingmuligheder. Gå heller ikke glip af en udflugt i det skotske højland, hvor både luften og whiskyen siges at være den bedste i verden.

British Grand Prix

Silverstone har lagt scene til Formel 1-cirkusets årlige besøg lige siden starten af 1950'erne, og i dag er British Grand Prix et af de mest ikoniske løb i Formel 1-sporten. Med Spies kan du bestille en komplet pakke med fly, hotel, transfer og billet til både lørdagens og søndagens løb. Enkelt, bekvemt og voldsomt medrivende!

Premier League

Storbritannien er lig med fodbold. En Premier League-kamp er en oplevelse, du aldrig glemmer, og med Spies kan du bestille fodboldrejser til kampe med de allerstørste hold i England: Manchester United, Liverpool, Tottenham og mange flere.

Storbritannien med Spies

Når du bestiller rejsen til Storbritannien hos Spies, flyver du med rutefly, så du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, bestiller du det hele i én pakke: fly, hotel, lejebil - og måske billet til en musical eller teaterforestilling.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Storbritannien?
I Storbritannien tilbyder Spies rejsemålene London og Edinburgh. Londons klima er præget af nærheden til havet, hvilket medfører høj luftfugtighed og relativt små temperaturforskelle mellem årstiderne. Byen egner sig derfor til at besøge året rundt, selv om der er varmest fra maj til september med ca. 17-22 grader om dagen. Disse måneder er også de tørreste og lyseste. Edinburgh ligger i landets nordlige del og i den varmeste periode mellem juni og september er der ca. 16-19 grader i dagtimerne. Maj, juni og juli er de tørreste måneder, selv om der forekommer regn året rundt. I oktober og november ligger temperaturen på ca. 9-15 grader i begge byer og fra december til marts på 5-10 grader. I april-maj ligger dagtemperaturen på 13-17 grader i London og på 12-15 grader i Edinburgh.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Storbritannien

London
  • Seværdigheder
  • Shopping
  • Mad & Drikke
Hos Spies kan du bestille hele rejsen: fly og hotel samt teater-, fodbold- eller koncertbilletter. Du kan endda købe bus- og undergrundskort. Alt i én pakke.
Edinburgh
Med Spies bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vælg imellem 16 forskellige hoteller i Edinburgh.
Glasgow
Selv om Glasgow ikke hører til de mest berømte byer, gemmer den på mange spændende oplevelser. Så pak din nysgerrighed og tag af sted - med Spies kan du skræddersy din egen rejse.

Find din rejse til Storbritannien