Se hoteller (6)

Rejser til Koh Samet

Koh Samet er en rolig og fredfyldt paradisø med hvide strande. Når du bestiller din rejse, kan du kombinere Koh Samet-rejsen med Rayong eller Bangkok.
Koh Samet er en lille, fredfyldt ø beliggende cirka en halv times sejlads fra byen Ban Phe tæt på Rayong på fastlandet. Her rejser man til for at slappe af, slikke sol og bade, spise gode middage, læse bøger og måske dykke eller snorkle. Rygsækrejsende rejste hertil allerede i 1980'erne, og i dag er det et populært ferierejsemål for både de lokale på fastlandet, som tager hertil i weekenderne, og kræsne feriegæster fra hele verden. Med Spies kan du rejse hertil hele året med rutefly, og du bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde.

Nationalpark med smukke strande

Koh Samet er en nationalpark og har fået sit navn fra Samet-træerne, der med sine rødbrune stammer og hvide blomster vokser langs dele af kysten. Her finder du nogle af Thailands smukkeste strande; Diamond Beach, Half Moon Bay og Paradise Bay, som alle har blødt, kridhvidt sand. På Koh Samet er der forskellige arrangører, som tilbyder snorkelture, dykning, sejlads og bådture rundt om øen. Flere gange om dagen sejler der også både fra molen i Na Dan og visse hoteller til Ban Phe på fastlandet. Herfra kan du tage videre med taxi eller bus til f.eks. turistmetropolen Pattaya, som ligger ca. 1,5 times kørsel væk.

Spies' hoteller på Koh Samet

Når du rejser med Spies til Koh Samet, kan du vælge mellem en håndfuld gode og stemningsfulde hoteller. Rejser du uden børn, kan vi især anbefale hotellet Le Vimarn Cottages. Her kan du snorkle direkte fra stranden, som hotellet ligger ved, eller hoppe en tur i hotellets indbydende pool med udsigt over havet. Le Vimarn Cottages ligger ved en stille bugt på øens nordvestkyst og er som skabt til en fredfyldt ferie, hvor du virkelig kan få ladet batterierne op.

Spies' rejser til Koh Samet

Når du rejser med Spies til Koh Samet, har du maksimal frihed og fleksibilitet. Da du flyver med rutefly bestemmer du nemlig selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. En anden fordel er, at du kan skræddersy din rejse, præcis som du ønsker, f.eks. ved at kombinere rejsen til Koh Samet med et af vores andre rejsemål. Start f.eks. din thailandsrejse med en storbyweekend i Bangkok eller måske en hel uge i Rayong Beach. Mulighederne er uendelig, og valget er dit.

Overblik over øen

Koh Samet er ca. 6 km lang og 1 km bred på det bredeste sted. Turismen er først og fremmest koncentreret omkring øens nordøstlige kyst, langs strandene Hat Sai Kaew, Ao Hin Khok och Ao Phai samt i og omkring den lillebitte by Na Dan, som er øens centrum. Her kommer de fleste turister fra fastlandet ind med både og færger og besøger de mange små restauranter og lokale butikker. Øens fineste strande ligger som et perlebånd fra Hat Sai Kaew og hele vejen langs østkysten. Jo længere sydpå du kommer, jo mere ensomt og sværtfremkommeligt bliver terrænet. Du kan køre hele vejen ned til Koh Samets sydlige spids, men har du ikke en jeep eller firhjulstrækker, er vejen stort set ufremkommelig. Den nemmeste måde at komme herned er derfor med båd. Den vestlige kyst er stort set ubeboet, da den er gold og klippefyldt. Ud over stranden Ao Prao i nordvest, også kendt som Paradise Bay, er her slet ikke det samme strandudvalg som på østkysten.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • God dykning
  • Fine strande
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Koh Samet

Find din rejse til Koh Samet