Se hoteller (3)
Når thailænderne skal ud at rejse, vælger de ofte Rayong Beach. Her venter lange strande, charmerende hoteller og en skøn, afslappet atmosfære.
Kun tre timers busrejse fra Bangkok ligger Rayongkysten - thailændernes eget ferieparadis. Denne bid af det "ægte" Thailand er velegnet til dig, der leder efter et rejsemål med lige dele afslappet feriestemning og lokalt thailandsk hverdagsliv. Her er prisniveauet også lavere end på mange andre rejsemål i Thailand.

Rayongs omgivelser

Vil du tilbringe feriedagene i dit eget tempo og tage lidt rundt på egen hånd? Så er du kommet til det rette sted. Provinsen Chanthaburi har meget at byde på, og hovedbyen af samme navn er kendt for både sit ædelstensmarked og sin imponerende katedral. På vejen hertil eller herfra kan du besøge en af de mange frugtplantager, som også har gjort byen kendt. I omtrent samme afstand ligger den livlige ferieby Pattaya, som er en af kystens mest berømte - og berygtede - rejsemål.

Hoteller tæt på stranden

Hvis du ønsker en ferie med fred, ro og kort afstand til naturen, vil Rayong Beach helt sikkert falde i din smag. Bestiller du rejsen hos Spies, kan du vælge mellem flere gode hoteller, som alle ligger i rolige og afslappede omgivelser direkte på stranden - og får du lyst til at krydre ferien med en udflugt eller to, er der meget at se og opleve i nærområdet. Lej en båd og udforsk øerne ud for kysten, tag på snorkeltur i koralrevene eller kør med taxi til en af de nærliggende nationalparker.

Koh Samet eller Bangkok

Hvorfor ikke opleve flere rejsemål på samme ferie? Når du bestiller din rejse til Rayong Beach hos Spies, kan du skræddersy ferien, præcis som du ønsker. Du kan f.eks. tilbringe en uge i Rayong Beach og en uge på Koh Samet - og selv om der ikke er meget mere end en bådtur mellem Koh Samet og Rayong, vil du føle, at du har fået to ferier i én. Du kan også starte ferien med et par begivenhedsrige dage i Bangkok og opleve byens myldrende asiatiske folkeliv, markederne og templerne. Efter et par hektiske dage i storbyen vil det føles endnu dejligere at dase på stranden og fordøje alle feriens thailandske indtryk. Med Spies kan du rejse til Rayong Beach hele året, sommer såvel som vinter.
Tips og nyttig info
  • Hoteller direkte på stranden
  • Fine sa
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Rayong

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Rayong