Se hoteller (3)

Rejser til Koh Tao

Når du bestiller en rejse til Koh Tao kan du se frem til en hyggelig lille ø med snorkling og dykning i verdensklasse.
Mange feriegæster rejser Koh Tao pga. de fantastiske dykkermuligheder, men øens dramatiske indre med de smukt rundede klipper og den frodige grønne jungle er mindst lige så stor en oplevelse som de lysende koraller og det rige fiskeliv. Her passerer feriedagene forbi i ro og mag, og hver dag byder på nye oplevelser. Det kan være et dyk ved Green Rock, en grillet tunfisk og en iskold øl i solnedgangen ved Sairee Beach eller måske en vandretur til øens højeste punkt, Two View.

Hoteller på Koh Tao

Langs øens vestkyst finder du det meste og bedste af Koh Taos forlystelsesliv, og det er også her langs Sairee Beach og Mae Haad Beach, at de fleste hoteller ligger. Uanset om du vil bo tæt på stranden, i centrum eller i afsides omgivelser med et ekstra skud luksus, kan Spies tilbyde et hotel, der opfylder dine krav.

Afslapning på Koh Tao

En ferie på Koh Tao handler først og fremmest om at slappe af, men det kan man til gengæld gøre på mange måder. Et forslag er at tage en taxabåd til Koh Nang Yuan, tre små øer, som er bundet sammen af sandbanker, hvor man sagtens kan tilbringe en hel dag med at kigge på undervandslivet i det krystalklare og lave vand. En anden måde er at leje en kajak og padle rundt til nogen af de mere afsides strande på øens nordside. Men det er alligevel dykningen, som har gjort Koh Tao så kendt og afholdt, og mange kommer hertil netop af den grund.

Spies' rejser til Koh Tao

Vil du have mest muligt ud af din rejse, kan du kombinere Koh Tao med f.eks. Koh Samui eller Bangkok. På den måde får du to rejser i én, så du kan se endnu mere af dette smukke land. Spies tilbyder pakkerejser med hotel og rutefly, og du bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde.
Tips og nyttig info
  • God dykning
  • Hoteller tæt på stranden
  • Fine strande
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Koh Tao

Find din rejse til Koh Tao