• børnevenligt

Sunwing Kamala Beach

 • Værelser med direkte pooladgang
 • Ligger på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
fra21.090,-
Se tilgængelige værelser
skip links

Fantastiske pools ved en fantastisk strand

Sunwing Kamala Beach ligger ved den populære Kamala-strand i Phuket. Hotellet består af flere bygninger, der ligger spredt i en stor og frodig have med fantastiske poolområder. Stranden er børnevenlig og lavvandet, og hotellet har mange værelser med direkte pooladgang. På hotelområdet findes alle typiske Sunwing-faciliteter som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, fitnesscenter med gratis holdtræning, motionsrum og Mini Market. Derudover har hotellet to restauranter, Fino Restaurant & Grill og Som's Kitchen, hvor der serveres både internationale og thailandske retter.

Hotelfakta

 • Pool
  8 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Vandrutsjebane
  Ja
Kamala Beach er ca. 2 km lang og meget velegnet til en løbe- eller gåtur
Fino Restaurant & Grill har flot udsigt over havet
1-værelses Family Suite med balkon mod poolområdet
Mød nysgerrige Lollo på Sunwing Kamala Beach
Sunwing
Sunwing Family Resorts er vores absolut bedste familiehoteller med børnevenlige pools, rummelige lejligheder og maskotterne Lollo & Bernie til at underholde de yngste gæster. Til de voksne findes træningsmuligheder og spaafdeling.
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Ligger på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunwing Kamala Beach ligger ved et af vores mest populære rejsemål på Phuket og består af flere bygninger beliggende spredt i en stor have med dejlige
poolområder. Stranden ved hotellet er børnevenlig og lavvandet med klart vand.
På Sunwing Kamala Beach findes både Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, fitnesslokale, motionsrum og Mini Market
, og i hotellets to restauranter, Fino Restaurant & Grill og Som's Kitchen, serveres såvel internationale som thailandske retter.
På Sunwing Kamala Beach kan du vælge imellem flere forskellige slags suiter, blandt andet Royal Pool-suiter med direkte pooladgang. Du kan læse mere om lejlighedstyperne under Sådan bor du.
Sunwing Kamala Beach ligger i den fredelige by Kamala Beach, og i nærområdet findes et lille udvalg af restauranter og butikker. Ønsker du et bredere udbud, ligger Patong Beach 7 km væk.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunwing
På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Service døgnet rundt
Spies-guiderne står klar på rejsemålet for at give dig en vellykket ferie. Du kan tage med på spændende udflugter og få tips til de fineste strande, den bedste shopping og deres egne yndlingsrestauranter. De hjælper selvfølgelig også, hvis du for eksempel har spørgsmål angående hotellet eller rejsemålet. I ferien kan du kontakte vores Spies-guider døgnet rundt pr. telefon samt på SMS og mail kl. 8-20.
Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Kamala Beach på Facebook.
Røgfrit
Sunwing Kamala Beach er et røgfrit hotel. Det er kun tilladt at ryge på hotellets særlige rygeområder. Rygeforbuddet gælder både lejligheder, balkoner/terrasser og e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.
Sæson
Hotellet er åbent hele året. Sommeren (1/4 – 31/10) er lavsæson i Thailand, men hotellets Help Desk og motionsrum holder åbent (ingen aerobic; du træner på egen hånd). Et lokalt aktivitetsteam tilbyder også aktiviteter for børn, besøg af Lollo eller Bernie samt lokale shows et par gange om ugen. Fino Restaurant & Grill er åben til frokost. Om aftenen serveres Finos middagsmenu i Som's Kitchen.
I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, og der kan derfor være badeforbud.
Sunwing Kamala Beach har en international atmosfære med gæster fra både Skandinavien og resten af verden.
Bryllup på Sunwing
Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på familievenlige Sunwing Kamala Beach er et oplagt valg, hvis børnene skal med på bryllupsrejsen. Send os en mail på engelsk, så fortæller vi mere: rsvn@sunwingkamala.coming.net
Øvrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Roomservice. Check-in efter kl. 15 og check-out kl. 12. Hæveautomat findes på hotellet.
Bygget: 2009. Renoveret: 2019.
287 suiter. Etager: 3-4. Elevator: I hovedbygningen. Adgang til elevator via midterhuset i bygning 3.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal pladser.
Møntvask og vaskeriservice: Mod betaling.
Hotelmanager
Johan Magnusson
Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Sunwing Kamala Beach består af flere bygninger, der ligger spredt i en stor have med skønne poolområder. Stranden ved hotellet er børnevenlig og lavvandet med klart vand.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Bestiller du Sunwing Joker eller Spies Solo/Lille Familie, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet alt efter, hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, der indgår i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomsten til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien, hvis du har bestilt Sunwing Joker. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Family Suite

Family Suiter er rummelige og praktisk indrettede suiter, som består af et eller to værelser og har plads til op til seks personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er vores specialindrettede 1-værelses suiter indrettet med børnesikre detaljer. Bor flere end ét barn under tre år i en Happy Baby Suite, får de øvrige børn hver sin babypakke.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Pool Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og direkte pooladgang fra terrassen.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer